پرسش معاون قرآن وزارت ارشاد از جامعه قرآنی:

چرا فعالیت‌های قرآنی تبدیل به یک فرهنگ و جریان نمی‌شود؟

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با اینکه فعالیت‌های زیادی در حوزه تبلیغ و ترویج قرآن انجام می‌دهیم، اما تبدیل به یک فرهنگ و جریان نمی‌شود. این سوالی است که باید همه ما به آن پاسخ دهیم.
کد خبر: ۱۹۰۶۵
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳ - 15May 2014

چرا فعالیت‌های قرآنی تبدیل به یک فرهنگ و جریان نمی‌شود؟

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، حجتالاسلام و المسلمین "محمدرضا حشمتی" در دهمین نشست تخصصی اساتید، قاریان و حافظان قرآن کریم با بیان اینکه امیدواریم این نشستها منجر به تنظیم سندهای قرآنی در جهان اسلام شود، افزود: علمی کردن فعالیتهای قرآنی حاصل این نشستهاست که باید فعالیتها را به این سمت ببریم که تصویب و عملیاتی شدن منشور توسعه فرهنگ قرآنی یکی از این سندهای مهم است.

وی با اشاره به فعالیتهایی که در حوزههای مختلف قرآنی آغاز شده، گفت: تشکیل خادمان قرآن در کشور و راهاندازی سایت و پرتال جامعه قرآنی که پیشبینی میشود تا ماه رمضان در خدمت جامعه قرآنی قرار گیرد و همچنین برگزاری هم اندیشی اساتید و فعالان جامعه قرآنی در ماه آینده از جمله مهمترین فعالیتهای معاونت قرآن است که در دست اقدام داریم.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با طرح این سوال که چرا نمیتوانیم با وجود فعالیتهای زیاد در حوزه تبلیغ و ترویج آنها را به یک فرهنگ و جریان تبدیل کنیم، گفت: این کار، کار دشواری است اما اگر نیروها همافزایی داشته باشند و جامعه قرآنی خود عامل به آن چیزی که میگویند باشند و فعالیتهای مقطعی جای خود را به فعالیتهای مستمر بدهد شاهد تحقق این امر خواهیم بود.

حجتالاسلام حشمتی همچنین با تسلیت سالروز وفات حضرت زینب (س) یادآور شد: متاسفانه ایشان را خوب به ما نشناساندهاند آن حضرت مصداق کامل آیات قرآن است. ایشان قهرمان صبر است که در دنیا کسی جز ایشان به این مقام نمیرسد. حضرت زینب (س) نسبت بسیار زیادی با قرآن و عبادت پروردگار داشتهاند که باید شخصیت ایشان را به خوبی بشناسیم.

نظر شما
پربیننده ها