حماسه خرمشهر/ فرمانده تیپ نیرو مخصوص حضرت زهرا(س):

رزمندگان با توکل بر خدا، دشمن را از خانه بیرون کردند

سرهنگ سید علی بنایی گفت: روزهای آزادسازی خرمشهر روزهای تکرار ناشدنی در تاریخ و در تمام عمر است که در اوج گرمای طاقت فرسا، رزمندگان دلیر اسلام با توکل بر خداوند و با کمترین امکانات توانستند، دشمن را از خانه بیرون برانند.
کد خبر: ۱۹۲۶۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۸ - 20May 2014

رزمندگان با توکل بر خدا، دشمن را از خانه بیرون کردند

سرهنگ سید علی بنایی، فرمانده تیپ نیرو مخصوص حضرت زهرا(س) در گفتو گو با  خبرگزاری دفاع مقدس با اشاره به عملیات بیت المقدس و آزاد سازی خرمشهر، اظهار داشت: در سال 61 من در تیپالمهدی بودم و حاج علی فضلی هم فرمانده ما بود. در شب اول عملیات در محور فکه قرار داشتیم. پس از یک عملیات گمراه کننده نیروها را به محل انرژی اتمی منتقل کردیم.

وی افزود: پس از آن به گردان ما ماموریت به سمت شمال خرمشهر و پل نو داده شد که با یاری خداوند توانستیم در محل نفوذ کنیم. و با همکاری یگانها دشمن بعثی را شکست داده و وارد خرمشهر شویم.

سرهنگ بنایی تصریح کرد: روزهای آزادسازی خرمشهر روزهای تکرار ناشدنی در تاریخ و در تمام عمر است  که در اوج گرمای طاقت فرسا، رزمندگان دلیر اسلام با توکل بر خداوند و با کمترین امکانات  توانستند، دشمن را از خانه بیرون برانند.

فرمانده تیپ نیرو مخصوص حضرت زهرا(س) خاطر نشان کرد: با آزادی خرمشهر شور و شعفی در میان مردم و رزمندگان پدیدار گشت. جشن شکرگزاری با برپایی نماز در مسجد جامع برگزار شد و مردم با دادن نقل و شیرینی و.. این پیروزی عظیم را تبریک می گفتند.

وی بیان کرد: ما نیز به نوبه خود در این خوشحالی سهیم بودیم در حالیکه هنوز منطقه به درستی پاکسازی نشده بود و درگیر کار بودیم، اما با خوشحالی مردم، ما نیز غرق در خوشحالی بودیم.
 

نظر شما
پربیننده ها