به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، «رحیم مخدومی» نویسندهٔ کتابهای ارزشمندی چون «جنگ پابرهنه» و «من مادر مصطفی» در گفتگویی پیرامون آخرین کتابهایی که از وی به چاپ رسیده است، عنوان کرد: «یک نمونه از کتاب «فرماندهان ورود ممنوع» که شامل خاطرات ۳۰ نفر از برجستگان و متخصصان تخریب کشور است، توسط «نشر شاهد» در نمایشگاه کتاب عرضه شد که چاپ اول آن در طول نمایشگاه پیش فروش شد و ناشر چاپ اول و دوم را همزمان منتشر خواهد کرد. نگارش این کتاب نزدیک به دو سال زمان برد.»
نویسندهٔ کتاب «من مدیر جلسهام» پیرامون دیگر اثر خود که در نمایشگاه کتاب امسال عرضه شد، افزود: «کتاب «حزب دیالمه» در بخش اول به مجموعه آراء و نظرات «شهید دیالمه» میپردازد و در بخش دوم بازگوکنندهٔ خاطرات این شهید بزرگوار از زبان دوستان و نزدیکانش است. این کتاب هم با اینکه در پنج روز آخر به نمایشگاه کتاب رسید، اما در همان ایام باقیمانده چاپ اولش به اتمام رسید و چاپ دوم آن همراه با تغییراتی توسط «نشر فاتحان» به زودی منتشر میشود.»
خالق کتاب «معلم فراری» پیرامون دیگر کتابش که به زودی منتشر خواهد شد، گفت: «نگارش کتاب «شهید ابن الشهید» با موضوع خاطرات «شهید محمود اماناللهی» خرداد ماه توسط «نشر شاهد» به چاپ میرسد.
شخصیت این شهید بسیار منحصر به فرد است. از لحاظ قوای نظامی ایشان کار در ارتش، سپاه، بسیج، کمیته، نیروی انتظامی و وزارت کشور را تجربه کردند. این شهید در همان اوایل جنگ اسیر میشوند؛ اما عراقیها به خاطر جراحات فراوانی که داشتند، ایشان را آزاد میکنند. جراحات ایشان تا حدی بود که همه فکر میکردند شهید شده و حتی مجلس ختم هم برای ایشان برگزار شده بود. اما پس از رهایی از بند اسارت و بهبود نسبی وضعیت جسمانی دوباره به جبهه برمیگردند و چندین بار دیگر نیز مجروح و شیمیایی میشوند.»
«مخدومی» در توضیح شخصیت این شهید بزرگوار ادامه داد: «ایشان مداح بسیار خوبی هم بودند و مجالس مداحی این شهید حال و هوای خاصی داشت. جالب است که شهادت «شهید اماناللهی» همانند کل دوران زندگیش ایثارگرانه بود؛ قبل از شهادت در سال ۷۹ وصیت کردند که اعضای بدنشان اهداء شود با این کار به سه نفر زندگی دوباره بخشیدند. «مرحوم ابوترابی» ارادت ویژهای به «شهید اماناللهی» داشت و در مراسم ختم این شهید مدام از رشادتهایش میگفت. از آن جهت که این شهید خودش فرزند شهید بود، نام کتاب را «شهید ابن الشهید» گذاشتم.»