نصرالله جنیدی متولد سال 1339 در شهرستان پیشوای ورامین بود. او دوره تحصیلات ابتدایی را در قم و دوره دبیرستان را در پیشوای ورامین طی نکرد. او قبل از انقلاب در مدرسه، همیشه با کسانی که منحرف بودند، بحث داشت و مانع تبلیغات سوء آنها و ترویج وابستگی به شرق و غرب بود. نصرالله علاقه عجیبی به روحانیت داشت و در مجالس مذهبی شرکت مینمود. از نظر اخلاقی شایستگی بسیاری را کسب نمود که از خصوصیات برجسته ایشان مخالفت با تجمل گرایی و حفظ بیتالمال بود.
با آغاز جنگ تحمیلی، درهمان ماههای اول، به پادگان آموزشی در تهران اعزام شد و پس از طی دوره آموزشی به جبهههای نبرد حق علیه باطل شتافت. جنیدی در جبهه در کنار رزمندگان ستاد جنگهای نامنظم (گروه شهید دکتر چمران) در منطقه سوسنگرد حضور یافت و سرانجام در عملیات نصر(28 صفر) در تاریخ مورخ 18 دیماه 59 به آرزوی دیرینهاش، شهادت دست یافت.
شهید نصرالله جنیدی جعفری سومین فرزند مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ احمد جنیدی امام جمعه فقید و محبوب رودسر و اولین شهید والامقام از این خانواده میباشد. خانواده جنیدی 4 شهید تقدیم انقلاب اسلامی نموده است. خداوند روحشان را با مقتدایشان محشور نماید.
بخشی از وصیت نامه شهید
در بخشی از وصیت نامه این شهید بزرگوار آمده است:
پدر و مادر عزیز و مهربان شما مفتخر و سرافراز باشید که فرزند ناقابل خویش را به احیای مکتب اسلام تقدیم نمودید. این امانتی بود که خداوند به شما اعطا کرده بود و از شما پس گرفت. پدر و مادر عزیز برای من نامه ننویسید شهید قلب تاریخ است، بنویسید شهید شمع تاریخ است(از گفتههای شهید مرتضی مطهری). مرا در امام زاده جعفر دفن کنید.
خانواده شهیدان جنیدی
بتول جنیدی، مادر شهیدان جنیدی، 15 ساله بود که به عقد پسرعمویش حاج احمد جنیدی در آمد و همراه او، از پیشوای ورامین به قم رفت. حاج احمد جنیدی در حوزه علمیه قم، طلبه بود. آن دو زندگی سادهای را شروع کردند و صاحب چهار پسر شدند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، احمد جنیدی امامجمعه شهرستان رودسر شد و با خانوادهاش به آنجا رفت. با شروع جنگ تحمیلی نخست نصرالله و سپس رضا و محمد به جبهه رفتند که هر سه شهید شدند و آخرین پسر خانواده یعنی عبدالحمید نیز بعد از جنگ و پس از مدتها تحمل درد و رنج ناشی از مسمومیت شیمیایی در سال 79 به شهادت رسید.
خانم جنیدی که مدیر و موسس مدرسه علمیه خواهران فاطمیه در پیشوای ورامین است، در حال حاضر هیچ فرزندی ندارد و تنها با عروسش همسرشهید محمد جنیدی زندگی میکند.
دیدارهای رهبری از خانواده شهیدان جنیدی
سال 77، درست قبل از رحلت حاج احمد جنیدی بود که برای اولین بار رهبر معظم انقلاب برای عیادت از وی به پیشوای ورامین، محل زندگی این خانواده رفتند. یک روز از هفتمین شب درگذشت حاج عبدالحمید میگذشت که این خانواده برای دومین بار میزبان رهبر خویش شد که این مرتبه برای عرض تسلیت به خاطر شهادت پسر چهارم خانواده بود. رهبر معظم انقلاب در آن دیدار جملهای در تکریم این خانواده فرموده و نوشتند: «یاد شهیدان و صالحان این خانواده را همواره شاخص راه خود قرار دهید و با همان همت و انگیزه به سمت همان هدف که اعتلای کلمه اسلام است پیش بروید. خداوند شما و همه را موفق فرماید.»
اما سومین حضور رهبر معظم انقلاب در منزل شهیدان جنیدی خود حکایت دیگری است از توجه رهبری به خانواده شهیدان جنیدی. نصرالله جنیدی فرزند شهید عبدالحمید در خرداد سال 90 بر اثر سانحهای به دیار باقی شتافت و همین موضوع رهبر انقلاب را بر آن داشت تا برای تسلیت گفتن به این خانواده به ورامین بروند. معظمله در زیر عکس جوان تازه گذشته نوشتند: «بسماللهالرحمن الرحیم؛ خداوند متعال رحمت و فضل خود را بر خانواده شاکر و پرگذشت و با اخلاص جنیدی روزافزون فرماید؛ درجات مرحوم حجتالاسلام جنیدی و فرزندان شهیدش و جوان عزیز تازه درگذشته را متعالی سازد و به بانوی محترم جنیدی و دیگر بازماندگان صبر و سکینه عنایت کند».