سردار نقدی:

تلاش برای محرومیت زدایی مانند ایثار رزمندگان در جبهه است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بسیح آماده است تا با همکاری سایر دستگاه‌ها بتواند مانند دفاع مقدس در اقتصاد مقاومتی سربلند شود.
کد خبر: ۲۰۴۵۴
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳ - 30May 2014

تلاش برای محرومیت زدایی مانند ایثار رزمندگان در جبهه است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، جلسه ستاد پشتیبانی طرح هجرت استان گیلان برای پیگیری اقتصاد مقاومتی با حضور سردار نقدی رییس سازمان بسیج مستضعین، استاندار گیلان، فرماندهان نواحی سپاه استان و فرمانداران در استانداری گیلان برگزار شد.

سردار نقدی در این جلسه ضمن تاکید بر جایگاه قانونی جلسات این ستاد در سطح کشور و استان اظهار داشت: فرهنگ علوی و فاطمی از مبانی کار برای دیگران و کمک به مردم است که در سیره اهل بیت (علیهم السلام) نمونههای فراوانی وجود دارد.

وی تلاش برای محرومیت زدایی را مانند ایثار رزمندگان در جبهه دانست و تصریح کرد: مردمی کردن اقتصاد از اصول اساسی در اقتصاد مقاومتی میباشد همان طور که امام خامنهای بر حل مشکلات کشور توسط مردم مانند دوران دفاع مقدس تاکید دارند.

رییس سازمان بسیج مستضعین با اشاره به ظرفیتهای بسیار بالا در استان گیلان، بیان کرد: باید در خصوص میزان بالای بیکاری در این استان با توجه به این ظرفیتها تامل و بررسی شود.

وی بر تقویت فرهنگ سازی برای ارزش کار و تلاش تاکید نموده و ادامه داد: فعالیت گروههای جهادی بُرد همه جانبه برای مردم، بسیج، دولت و جوانان جهادی است.

جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج ضمن بر شمردن ویژگیهای اردوی جهادی در سراسر کشور بر واگذاری بسیاری از عرصهها به این گروهها تاکید نموده و گفت: باید ظرفیتهای جدید در عرصههای مختلف تعریف و برای خدمات رسانی به مردم عملیاتی شود.

وی رویکرد جدید بسیج را در اردوهای جهادی یاد آور شده وافزود: از دو سال پیش، تولید محوری توسط گروههای جهادی به جای خدمات رسانی آغاز شده و موفقیتهای چشمگیر این رویکرد در سال ۹۲، همه کسانی را که بد بین بودند، به حمایت واداشت.

سردار نقدی با توجه به این رویکرد که مردم از طریق تشویق به تولید به جای کمک مستقیم به آنها، ثروتمند میشوند تاکید کرد: با تقویت جریان تولید و شناسایی ظرفیتهای پنهان در میان مردم؛ الگوهای قابل اجرا به وجود آمده و به سراسر مناطق کشور تعمیم داده میشود.

وی ضمن بیان نمونههایی از ظرفیتها و امکان محلی برای تولید توسط مردم خاطر نشان کرد: علمی کردن کشاورزی از موارد بسیار مهمی است که باید در استان گیلان پیگیری شود و بسیح با همکاری سایر دستگاهها در این اقدام مشارکت کند.

رییس سازمان بسیج مستضعفین به تدوین ۲۰ عنوان کتاب پیرامون تولید علمی محصولات کشاورزی در کشور اشاره نموده وتصریح کرد: میزان سود کشاورزان از تولید نسبت به دلالان باید افزایش یابد و با همکاری اصناف مختلف برای محصولات تولیدی مردم در داخل و خارج کشور، بازار مطمئن ایجاد شود.

وی در ادامه سخنان خود بیان کرد: امروز دنیا پس از یک دوره تولید صنعتی و عظیم، به واحدهای تولیدی کوچک روی آورده است.

جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج اظهار داشت: در این شرایط باید به دولت کمک کرد تا با رونق اقتصادی و تقویت معیشت مردم بتواند بر مواضع خود در مقابل دشمن با استحکام بایستد.

وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: بسیح آماده است تا با همکاری سایر دستگاهها بتواند مانند دفاع مقدس در اقتصاد مقاومتی سربلند شود

نظر شما
پربیننده ها