امیر سرتیپ شاه‌صفی در پایگاه شکاری اصفهان:

اگر قوی باشیم هیچ‌کس توانایی تهدید و زورگویی به ما را نخواهد داشت

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: اگر قوی باشیم هیچ‌کس توانایی تهدید و زورگویی به ما را نخواهد داشت که این در نیروهای مسلح امری اجتناب‌ناپذیر است.
کد خبر: ۲۰۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴ - 01June 2014

اگر قوی باشیم هیچ‌کس توانایی تهدید و زورگویی به ما را نخواهد داشت

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، مراسم فارغالتحصیلی  دورههای ۳۰ و ۳۱ خلبانی در پایگاه شکاری شهید بابایی اصفهان با حضور امیر سرتیپ خلبان «حسن شاه صفی» فرمانده نیروی هوایی ارتش و حجتالاسلام «ولیالله صبری» رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا برگزار شد.

امیر سرتیپ شاه صفی در این مراسم ضمن تقدیر از خانواده معظم شهدا گفت: باید اهداف و آرمانهای شهدا، جانبازان و ایثارگران بیش از پیش مورد بررسی قرار گیرد، چرا که یاد و خاطره آن عزیزان همواره موجب برکت و آرامش است.

وی افزود: وظیفه منتظران حضرت مهدی(عج) ابتدا این است که خود را برای مبارزه با زورگویان آماده کنند و سپس اخلاق  و رفتار اسلامی داشته باشند.

فرمانده نیروی هوایی گفت: اگر قوی باشیم هیچکس توانایی تهدید و زورگویی به ما را نخواهد داشت که این در نیروهای مسلح امری اجتنابناپذیر است.

حجتالاسلام والمسلمین ولیالله صبری، نیز طی سخنانی در ابتدای این مراسم گفت: احساس غرور و افتخار امروز ما به دلیل افتخارآفرینی دیروز پیشکسوتان است.

وی تصریح کرد: با وجود توطئه همیشگی دشمنان و تحریمهای اعمال شده برای نیروی هوایی، امروز ما در بحث اورهال (بازآماد) و آموزش خلبانی به خودکفایی کامل رسیدهایم و پروازهای هواپیماهای نیروی هوایی بر اساس استانداردهای لازم انجام می شود.   

رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش افزود: نیروی هوایی یک نیروی افتخارآفرین و قدرتمند است که از گذشته تا امروز همواره در تمامی صحنه ها حضوری موثر داشته است.

وی خاطرنشان کرد: لباس نیروی هوایی به ویژه لباس پرواز یک افتخار است و پروازهایی که با آن انجام می شود باید یک پرواز افتخارآمیز و دشمن شکن باشد.

صبری در پایان اظهار کرد: احساس همدلی که در مجموعه نیروی هوایی ارتش وجود دارد موجب تلاش، فعالیت و احساس استقلال بیشتر در این نیرو خواهد شد.

در پایان این مراسم که امیر سرتیپ دوم خلبان «مسعود روزخوش» فرمانده پایگاه شهید بابایی، پیشکسوتان و خانواده دانشجویان خلبانی نیز در آن حضور داشتند، فرمانده نیروی هوایی ارتش  به خلبانان فارغ التحصیل شده نشان پرواز اهدا کرد.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین