دانش‌آموزان ارکان اقتدار و امنیت آینده کشورند

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: نسل نوجوان امروز در کنار تحصیل، در عرصه‌های استکبارستیزی نقش‌آفرین است.
کد خبر: ۸۷۵۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۰ - 04November 2026

به گزارش دفاع‌پرس از شیراز، «محسن کلاری»، مدیرکل آموزش و پرورش فارس در آیین گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان و زنگ استانی روز دانش‌آموز و استکبارستیزی که در هنرستان دخترانه تربیت‌بدنی نام‌آوران ناحیه سه شیراز برگزار شد، اظهار داشت: دانش‌آموزان سرمایه‌های ارزشمند و ارکان اصلی اقتدار و امنیت آینده کشورند و امروز نسل نوجوان علاوه بر تحصیل، در عرصه‌های اجتماعی، علمی و استکبارستیزی نقش‌آفرینی می‌کند.

دانش‌آموزان ارکان اقتدار و امنیت آینده کشورند

وی افزود: سیزدهم آبان تنها یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه نقطه عطفی تاریخی شامل تبعید امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، حماسه شهادت دانش‌آموزان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی در سال ۱۳۵۸ است که ریشه در روحیه استقلال‌خواهی و استکبارستیزی ملت ایران دارد.
 
کلاری با اشاره به ضرورت توجه به تربیت اجتماعی و سیاسی دانش‌آموزان در کنار آموزش‌های علمی افزود: مدرسه تنها محل فراگیری دانش نیست، بلکه بستری برای تمرین مسئولیت‌جویی، اخلاق‌مداری و مشارکت‌پذیری است تا دانش‌آموزان با تبدیل دانش به دانایی، برای ساختن آینده‌ای شایسته نام ایران تلاش کنند.
 
مدیرکل آموزش و پرورش فارس با تأکید بر ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی قدرت‌های سلطه‌گر تصریح کرد: مقاومت در برابر استکبار و آمریکا در راستای صیانت از استقلال و حق تعیین سرنوشت کشور است و امروز نگاه بسیاری از ملت‌های جهان به ایران دوانده شده تا تکیه‌گاه استقلال و هویت ملی را به نظاره بنشینند.
 
کلاری در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز و معصوم لامرد، میناب و تمامی شهدای عرصه‌های علمی و ورزشی، خاطرنشان کرد: جشن روز دانش‌آموز، جشن پاسداشت استقلال و آزادی است و امید است دانش‌آموزان با خودباوری و مسئولیت‌پذیری، فردایی روشن برای این مرز و بوم رقم بزنند.
 
انتهای پیام/
 
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار