رئیس سابق سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور:

روز پاسدار تداعی‌گر شجاعت‌های سپاهیان در هشت سال دفاع مقدس است

روز پاسدار تداعی‌گر شجاعت‌های بسیار زیاد سپاهیان در هشت سال دفاع مقدس است؛ ‌دورانی که رزمنده‌ها خلاقیت‌های فراوانی را از خود بروز دادند.
کد خبر: ۲۰۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۵ - 01June 2014

روز پاسدار تداعی‌گر شجاعت‌های سپاهیان در هشت سال دفاع مقدس است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، دکتر خسرو جدیدی رئیس سابق سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به اینکه پاسداری عنوان بزرگی است، گفت: کسانی که نام بسیجی را بر دوش میکشند و اگر ادعا میکنند که یک پاسدار هستند و قدم در راه نهضت امام حسین (ع) گذاشتهاند، باید همه توان خود را بسیج کرده تا با ازخودگذشتگی، رسیدگی به کار مردم، انجام کارهای علمی و تحقیقاتی و مطرح شدن در سطح دنیا، دین خود را ادا کنند و به فرمایشات مقام معظم رهبری در جهت تولید علم جامعه عمل بپوشانند.

این متخصص چشم و فوق تخصص پیوند قرنیه ادامه داد: وقتی به ۳۵ سال گذشته مراجعه میکنیم و تشکیل سپاه و آیندهنگری آن زمان توسط حضرت امام خمینی(ره) را بررسی میکنیم، میفهمیم که ایشان شناخت خوبی در لزوم تشکیل سپاه داشتند و همین سپاه نقش بسیار مهمی در حفظ انقلاب و دوران دفاع مقدس داشت.

این پزشک دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه امروزه سپاه از الزامات تداوم نظام جمهوری اسلامی است، ادامه داد: روز پاسدار تداعیگر شجاعتهای بسیار زیاد سپاهیان در هشت سال دفاع مقدس است. دورانی که رزمندهها خلاقیتهای فراوانی را از خود بروز دادند که روحیه شهادتطلبی آنها در حفظ شأنیت کشور و مانع شدن از دستیابی دشمن به خاک کشورمان عامل اصلی بود.

وی با اظهار این مطلب که در دوران دفاع مقدس آنچه ما را در شرایط سخت کنار هم جمع میکرد، نهضت امام حسین(ع) بود و زیر سایه همین اعتقاد کارهای زیادی از جمله خلاقیتهای نظامی بزرگ صورت گرفت، بیان کرد: پزشکان پاسدار در موضوع بهداشت و درمان دوران جنگ کارهای زیادی در بهداریها انجام دادند که این اقدامات حتماً نیازمند روحیهای برگرفته از نهضت حسینی دارد؛ چراکه نمیتوان صرفاً یک پزشک بود و این کارها را انجام داد.

جدیدی یادآور شد: انتقال مجروح در شرایط سخت، اجرای پروتکلهای درمانی که در دوران قبل از جنگ نبود و درمان مصدومین شیمیایی در کوتاهمدت که اثرات گازهای شیمیایی خردلی را به حداقل رسانید، ازجمله اقداماتی است که با روحیه جهادی انجام شد.

وی با یادآوری این مطلب که در زمان بمبارانهای شیمیایی، پزشکان بسیجی شبها تا صبح در کتابها جستجو میکردند تا بتوانند نحوه مبارزه و برخورد با عوامل شیمیایی را پیدا کنند، تصریح کرد: نمونههای زیادی برای گفتن وجود دارد، اما علیرغم آنکه همه جزو پزشکان، پرستاران و کادر درمان بودند این نهضت حسین(ع) سبب شد که اینگونه همه توان خود را در اختیار نظام قرار دهیم.

رئیس سابق سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور نقش پزشکان پاسدار را در قسمت بهداشت و درمان در دوره دفاع مقدس و بعدازآن بسیار تاثیرگذار دانست، خاطرنشان کرد: بسیاری از سپاهیانی که وارد کادر پزشکی شدند، همواره نیروهای بسیار موفقی بودهاند و کارهای بسیار بزرگی نیز همچون تشکیل دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) انجام دادند که از زمان تشکیل تاکنون پیشرفتهای بسیاری را داشته، بهنحویکه در حال حاضر بهعنوان دانشگاه تیپ یک کشوری مطرح است.

این پزشک دوران دفاع مقدس در خصوص ضرورت الگوگیری پزشکان پاسدار از شخصیت امام حسین(ع)، اذعان کرد: ما در زمینه درمان مصدومان شیمیایی به موفقیتهای بزرگی رسیدهایم که منشأ آن از دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) است؛ نقش پزشکان سپاهی در کارهای علمی و تحقیقات پررنگتر است، اما پزشکان بسیجی و پاسدار با حفظ روحیه ازخودگذشتگی و ایثار، از فرصتهای موجود در جهت رشد و پیشرفت علمی کشور استفاده میکنند.

وی متذکر شد: کسی که پزشک است بهخودیخود دارای وظایف و تعهدات و سوگندنامههایی است، اما کسانی که عنوان پاسداری دارند باید بدانند این نام را از نهضت حسینی(ع) برداشتهاند و میباید خصوصیات ویژهای را در خود بپرورانند که مستلزم کار زیاد برای تکمیل اهداف عالی پاسداری هستند.

جدیدی یادآور شد: البته تحقق این کار نیاز به ازخودگذشتگی و کار چند شیفته دارد تا بتوانند از عنوان پزشکی و پاسداری خود دفاع کنند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار