حجت الاسلام سعیدی عنوان کرد؛
انقلابیزدایی مقدمه نفوذ است/ تعریف متفاوت از «اعتدال» مصداق انقلابیزدایی/ عدهای اگر دستشان میرسید آیات فتنه را از قرآن حذف میکردند
نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه عنوان کردن معنای دیگری از «اعتدال» مصداق انقلابیزدایی است، گفت: اعتدال بین حق و باطل ممنوع است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی
دفاع پرس، حجت الاسلام و المسلمین «علی سعیدی» نماینده ولی فقیه در سپاه در همایش «جریان نفوذ و نظام سلطه» که صبح امروز (چهارشنبه) در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد، اظهار داشت: خطری که امروز متوجه جامعه است شامل انقلابیزدایی از مفاهیم، نهادها، اشخاص و مقدسات است که نفوذ از پیامدهای آن است.
وی ادامه داد: در انقلابیزدایی از واژهها یا مفاهیم، دشمن به دنبال انقلابیزدایی از مفهوم خود انقلاب است، به نحوی که آدمها در فصل اول انقلاب تکاملی و در فصل دوم انقلاب ارتجالی هستند.
حجت الاسلام سعیدی گفت: برای تصرف در مفاهیم انقلابیگری، زمان دار کردن انقلاب را دنبال میکنند و به عنوان مثال میگویند تا کی باید دم از انقلاب بزنیم؟ و یا از انقلابیها به تندروها تعبیر میکنند، انقلابیها را سیاست مدار معرفی میکنند، برای انقلابیها از تعبیر افراط گرایی، بنیادگرایی و انقلابینما استفاده میکنند.
نماینده ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: در انقلابی زدایی از مفهوم «اعتدال» نیز با بیان معنای دیگری از اعتدال، به دنبال انقلابی زدایی از مفهوم اعتدال هستند به عنوان مثال در برخورد با نماینده سوال کننده از رئیس دستگاه دیپلماسی کشور یک نوع برخورد را میبینید و در برخورد با وزیر خارجه آمریکا برخورد دیگری را ملاحظه میکنید که این یعنی الشداء علی المومنین و رحماء بینهم است.
وی عنوان کرد: وقتی میگوییم چرا با اینها خوش و بش میکنید، میگویند اینها بمب اتم و تکنولوژی دارند لذا ممکن است خطری برای ما ایجاد کنند و با شلیک یک موشک فلان کنند، در حالی که امام فرمودند آمریکا هیج غلطی نمیتواند بکند.
حجت الاسلام سعیدی افزود: اینکه مقداری شما کوتاه بیایید و یک مقدار هم ما کوتاه بیاییم تا به هم برسیم، موضوعی است که برخیها آن را مطرح میکنند در صورتی که اعتدال بین حق و باطل ممنوع است.
نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: جمهوری دمکراسی اسلامی التقاط است، زیرا امام گفت جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیشتر؛ البته در مقابل اعتدال، واژه استقلال قرار دارد که بر سر این واژه نیز ببینید چه بلائی آوردند؛ کتابهایی که در دوران نو کارگران منتشر شد گویای این موضوع است.
وی بیان داشت: در انقلابی زدایی از اعتدال به دنبال حذف ملاک خودی از غیر خودی هستند؛ در جامعه همه در بهرهمندی از امکانات نظام خودی هستند اما در تصاحب مناصب کلیدی و حساس نمیتوان از کسی که اعتقادی به ولی فقیه ندارد، استفاده کرد؛ در حذف ملاک خودی و غیر خودی میگویند هنر ارزشی و عیر ارزشی نداریم یعنی هر شعر، فیلم و تئاتری ارزشی است.
حجت الاسلام سعیدی اضافه کرد: در انقلابی زدایی از مقدسات نیز به دنبال انقلابی زدایی از عزاداری امام حسین(ع) و عاشورا هستند به نحوی که اگر منبری مقداری از سیاست سخن بگوید، میگویند فقط روضهات را بخوان و وارد سیاست نشو در حالی که محرم ماه شور و حماسه است.
نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: با کمال تاسف تحجر سیاسی و مذهبی به هم رسیده، زیرا شیعه لندنی و جریان لیبرال هر دو یک چیز را میگویند و آن انقلابی زدایی از عاشورا است.
وی گفت: دلسوزان سیاسی میگویند عزاداری امام حسین(ع) را سیاسی نکنید در حالی که جناحی بحث کردن با سیاسی بحث کردن متفاوت است؛ در زیارت عاشورا به چهار مرحله براندازی اشاره شده است و آن چهار مرحله عبارتند از طراحی براندازی، قداست زدایی، ولایت زدایی، ریشه کنی ولایت و جنگ و درگیری.
حجت الاسلام سعیدی ادامه داد: از مصادیق انقلابی زدایی در حوزه مقدسات اسلام، بیان اسلام رحمانی، دین حداقلی و حداکثری، دین سیاست، دین و توسعه و دین و پیشرفت است.
نماینده ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: در عرصه انقلابی زدایی از نهادها نیز مسجد بی خاصیت، هیات بی خاصیت، منبری و مداح سکولار و بی خاصیت را ترویج میدهند.
وی اضافه کرد: یک عمامه به سر میگوید تا کی بنا است از فتنه صحبت کنید؛ این آقا اگر از دستش بر میآمد تمام آیات قرآن که از فتنه سخن گفته را حذف میکرد.
حجت الاسلام سعیدی گفت: انقلابی زدایی از شخصیتها نیز یعنی از پیامبر، انقلابی زدایی کنند و بگویند پیامبر آدم خوبی است ولی اشتباه هم میکند و یا انقلابی زدایی از امام حسین(ع) را مطرح میکنند و از مذاکره امام حسین(ع) و عمر سعد و توبه حر سخن به میان میآورند.
وی بیان داشت: اما اینکه چرا خواص و بزرگان در برابر این انحرافات موضع نمیگیرند چون صحنه را نمیشناسند، مصالح ایجاد نمیکند سخن بگویند چون ملاحظه دو طرف را میکنند و این شرک خفی است.
نماینده ولی فقیه در سپاه در پایان گفت: انقلابی زدایی از امام هم موضوع دیگری است که امروز دنبال میشود، در این رابطه امام را اصلاح طلب معرفی میکنند بنابراین مفاهیم، نهادها، اشخاص و مقدسات در معرض انقلابی زدایی قرار دارند که پیامد آن نفوذ است.
انتهای پیام/231