رأی الیوم گزارش داد؛

هراس صهیونیست‌ها از جنگ با «حماس» و «حزب‌الله»/ موشک‌های مقاومت هر نقطه از «تل‌آویو» را هدف قرار می‌دهند

صهیونیست‌ها می‌ترسند که اگر حزب‌الله و گروه‌های فلسطینی به‌صورت همزمان وارد جنگ علیه آنها شوند؛ در این صورت آنها مجبور شوند که در آن واحد در دو جبهه‌ مبارزه کنند، که این مسئله برای صهیونیست‌ها تبدیل به کابوس شده‌است.
کد خبر: ۲۱۱۳۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۵ - 04November 2016
به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع پرس، اهتمام صهیونیست‌ها به نبرد موصل فقط محدود به پوشش اخبار آن در رسانه‌ها نمی‌شود، بلکه باعث تحریک حس کنجکاوی ارتش رژیم صهیونیستی جهت بهره‌برداری از این نبرد برای برخورد با جنبش‌های مقاومت اسلامی -مخصوصا در مناطق مسکونی- و شناخت تاکتیک‌ها و ترفندهایی مورد استفاده داعش شده‌است؛ تا اینکه اگر صهیونیست‌ها در آینده تصمیم به آغاز جنگی علیه غزه و لبنان کردند از این تاکتیک‌ها بیشترین استفاده را ببرند. صهیونیست‌ها بر این ظن هستند که تاکتیک جنبش‌های مقاومت اسلامی و حزب‌الله لبنان با تاکتیک‌هایی که داعش در موصل استفاده می‌کند، شباهت دارد.
 
روزنامه «رأی الیوم» در گزارشی نوشت: باید یادآور شد که در دوره‌های اخیر و بنابه گفته مسئولان عالی‌رتبه امنیتی، اسرائیلی‌ها حوادث و اتفاق‌های جدید را در مرزهای شمالی(حزب الله) و مرزهای جنوبی به هم ربط می‌دهند. به‌عبارت دیگر اسرائیل می‌ترسد جنگی در یکی از این جبهه‌ها شروع شود و همزمان طرف دوم نیز وارد معادله شده و به این رژیم حمله کند؛ اگر این اتفاق بیفتد، صهیونیست‌ها مجبور می‌شوند که در آن واحد در دو جبهه‌ شمالی و جنوبی به‌شدت مبارزه کنند.
 
سند نگرانی صهیونیست‌ها به زمان خیلی دوری برنمی‌گردد. یکی از این اسناد تجاوز اخیر آنها به غزه در سال 2014 بود که 51 روز طول کشید و بدون اینکه نتیجه قابل قبولی در بر داشته باشد، (به نفع محور مقاومت) پایان یافت.
 
از سوی دیگر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز از گزارش بازرسان دولت که در مورد عملیات «الجرف الصامد» گزارش تهیه می‌کنند، و قرار است طی دو هفته آینده منتشر شود، اظهار نگرانی می‌کند.
 
یکی دیگر از اسناد نگرانی صهیونیست‌ها جنگ دوم لبنان در سال 2006 است که 34 روز طول کشید و در این جنگ خسارت سنگینی به صهیونیست‌ها متحمل و این جنگ به کابوسی برای آنها تبدیل شد.
 
در نهایت این سؤال مطرح می‌شود که اگر در دو جبهه شمالی و جنوبی جنگی آغاز شود، رژیم صهیونیستی چگونه با این دوجبهه برخورد خواهد کرد؟ با عنایت به اینکه مسئولان صهیونیستی آشکارا اذعان می‌کنند که زرادخانه‌های حزب‌الله لبنان هر نقطه از رژیم صهیونیستی را می‌تواند، مورد هدف قرار ‌دهد و همچنین موشک‌هایی که در اختیار جنبش حماس است، در سال 2014 به مابعد تل‌آویو می‌رسید. در حال حاضر این جنبش به تسلیح خود ادامه می‌دهد و در ضمن به خاطر محاصره نوارغزه که توسط رژیم صهیونیستی با همراهی نظام مصر صورت گرفته به صنعت بومی پناه برده است.
 
علاوه براین تصمیم‌سازان صهیونیستی در تل‌آویو از مسئولان سیاسی گرفته تا مسئولان امنیتی از تونل‌هایی هجومی که جنبش حماس اقدام به حفر آنها در نوار غزه تا مرز شهرک‌های صهیونیست‌نشین ادامه می‌دهند، نگران هستند. تا جاییکه در مناسبت‌های مختلف مسئولان عالی‌رتبه‌ صهیونیستی اعلام می‌کنند که تونل‌های حماس تهدید راهبردی بر امنیت ملی آنها است.
 
در شمال نیز تحلیلگران بزرگ رسانه‌های عبری معتقدند که حزب‌الله در شمال نیز تونل‌هایی حفر می‌کند. البته محاسبات دستگاه‌های امنیتی شگفت‌انگیز نیست که حزب‌الله در جنگ آتی می‌تواند تعدادی از شهرک‌های اسرائیلی را در مرز لبنان به سیطره خود در آورد.
 
در خصوص نبرد آزادسازی موصل «عاموس هارئیل» کارشناس نظامی روزنامه «هاآرتص» معتقد است که بیرون کردن داعش از موصل با وجود اینکه منجر به کشتار شهروندان و خسارت نظامی طرفین می‌شود بهتر از آواره شدن هزاران نفر است.
 
این کارشناس با بیان اتفاقات شهر «أصغر»، «الرمادی» و کمک گرفتن از اظهارات یک افسر آمریکایی در خلال جنگ آمریکا علیه ویتنام درخصوص آزادسازی موصل گفت: موصل نیاز به ویران شدن دارد؛ چراکه نبرد در منطقه‌ای جریان دارد که پر از تونل و ساختمان‌های بمب‌گذاری شده و عوامل انتحاری است.
 
وی در ادامه می گوید: به‌نظر می‌رسد نبردهای آتی در خاورمیانه تا حد زیادی در مناطق شناخته شده با شدت بیشتری صورت گیرد؛ چراکه شهروندان غیرنظامی بین طرف‌های متخاصم احتمال دارد، محاصره شده و علی‌رغم میلشان تبدیل به سپر انسانی شوند.
 
این کارشناس نظامی که به داشتن ارتباطی قوی با تشکیلات امنیتی تل‌آویو معروف است، تصریح می‌کند که تجربه‌هایی که در موصل کسب می‌شود، ارتباط زیادی با اسرائیل دارد؛ چراکه اگر در مناطق پرجمعیت غزه و در جنوب لبنان جنگی درگیرد، این جنگ را به نفع خود تمام کند. به نظر وی «ایگور لیبرمان» که از ارتش رژیم صهیونیستی می‌خواهد برنامه‌های اجرایی خود را جهت اشغال غزه تغییر دهند، باید به آنچه که در عراق در جریان است، توجه کند.
 
از سوی دیگر «الیکس فیشمان» تحلیلگر نظامی روزنامه «یدیعوت آحارونوت» می گوید: امیدوارم مسئولان اطلاعاتی و عملیاتی اسرائیلی به نبردی که در موصل عراق در جریان است، بیشتر توجه کنند؛ چراکه این شهر مثل غزه است. نبرد موصل میدان تجربه تکنولوژی، تاکتیک‌ها و سلاح‌های غربی برای مقابله مقاومت است.

وی در ادامه افزود: درست است که ارتش رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۲ در حمله «السور الواقی» مجددا شهرهای فلسیطینی را نوار غزه اشغال کرد؛ اما با اشغال شهر پرجمعیتی مثل غزه که هزاران نفر در آن مسلح به ایدولوژی جهادی و همراه با سامانه‌های دفاعی که طی سال‌های اخیر با مفاهیم مقاومت شکل گرفته است، روبرو نشده‌اند.
 
آنچه که هارئیل و فیشمان به آن اشاره می‌کنند، این است که وقتی لیبرمان تهدید می‌کند نبرد آتی با حماس آخرین نبرد خواهد بود و رژیم صهیونیستی در این جنگ به کار حماس پایان خواهد داد، آیا ارتش این رژیم از لحاظ نظامی و روحی می‌تواند، نوار غزه را اشغال کند؟
 
در تجاوز تابستان سال ۲۰۱۴ نیروهای پیاده اسرائیل فقط به منطقه «الشجاعیه» در غزه وارد شدند و متحمل خسارت‌های جانی و مالی شدند که انتظار آنرا نداشتند. نیروهای مقاومت فلسطینی دولت عبری را تا آخرین روز تجاوز در هم کوبیدند، پس اگر اسرائیل در اشغال غزه به‌دنبال ماجراجویی باشد چه اتفاقی خواهد افتاد؟
 
انتهای پیام/ 411
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار