گفت‌و‌گوی مشروح دفاع پرس با «مرتضی غرقی»؛

«تخریب رابطه اسلام و مسیحیت» از اهداف طرح صهیونیستی «مترادف ساختن ایدئولوژی اسلام و تروریسم» است/ گسترش چتر ایدئولوژیک ایران اسلامی بر منطقه

مرتضی غرقی گفت: مترادف ساختن ایدئولوژی اسلام و تروریسم، طرحی از سوی صهیونیست‌هاست که می‌خواهند رابطه‌ی اسلام و مسیحیت را خراب کنند. غربی‌ها نباید ترورهایی که در کشورهایشان انجام می‌شود را به اسلام نسبت دهند.
کد خبر: ۲۱۲۰۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶ - 07November 2016
«تخریب رابطه اسلام و مسیحیت» از اهداف طرح صهیونیستی «مترادف ساختن ایدئولوژی اسلام و تروریسم» است/ گسترش چتر ایدئولوژیک ایران اسلامی بر منطقه«مرتضی غرقی» خبرنگار سابق صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در نیویورک با حضور در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار بین الملل دفاع پرس در خصوص نقش تاثیرگذار ایران در حل بحران‌های منطقه اظهار داشت: به لحاظ زیرساخت‌های اقتصادی، دفاعی، جمعیت و پتانسیل فکری، هیچکدام از کشورهای منطقه قابل مقایسه با جمهوری اسلامی ایران نیستند چرا که ایران به بر مسائل منطقه و بین المللی تاثیرگذاری بسیاری دارد.

وی افزود: این تأثیرگذاری بر مسائل منطقه و بین المللی، توجه مجامع بین المللی را به خود جلب کرده و موجب شده است، کسانی که در منطقه منافع دارند، برای حفظ منافع خود در تضاد با جمهوری اسلامی ایران عمل کنند. یعنی همین کاری که امروز آمریکا، غربی‌ها و کشورهایی که به نوعی دشمنی با جمهوری اسلامی ایران دارند، انجام می‌دهند.

غرقی در ادامه تصریح کرد: ایران خود را شریک اصلی منطقه می‌داند از این رو آمریکا در صحنه‌های مختلف با ایران رقابت می‌کند. در صحنه افغانستان، عراق، سوریه، لبنان و یمن این رقابت را می‌بینیم. اینکه جمهوری اسلامی به عنوان یک کشور مستقل از منافع و نظام حاکمیتی خود در خارج از مرزها دفاع می‌کند، عاملی شده است تا آمریکا با ما دشمنی داشته باشد و کشورهای منطقه را علیه تفکر و عملکرد ما بشوراند. طبیعی‌ست در چنین حالتی کسی که بخواهد استقلال خود را حفظ کند باید هزینه‌اش را هم بپردازد.

خبرنگار سابق جمهوری اسلامی ایران در نیویورک بیان کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و در دفاع مقدس این هزینه را داده‌ایم. اگر استقلال می‌خواستیم باید جنگ را تحمل می‌کردیم و اکنون نیز اگر چیزی با ارزش‌ می‌خواهیم به دست بیاوریم باید چیز دیگری را هم بدهیم. در بحث هسته‌ای زمانی که تلاش داشتیم روی پای خود بایستیم دیدیم چه فشارهایی تحمیل شد و تحمل کردیم، چون برایمان ارزشمند بود. تا به امروز بحث هسته‌ای تمام نشده و هنوز هم فشارها وجود دارد. ما می‌خواهیم در مسئله هسته‌ای و دفاعی مستقل و توانمند باشیم.

غرقی خاطرنشان کرد: اگر ما کشوری بودیم که به دنبال استقلال نبودیم، نهادهای مستقلی چون بسیج، سپاه و ارتش نداشتیم که روی پای خود بایستیم و از کیان انقلاب اسلامی دفاع کنیم.

وی با اشاره به اعتراف دیگر کشورها به نقش موثر جمهوری اسلامی ایران در حل بحران‌های منطقه گفت: چه این اعتراف‌ها باشد و چه نباشد، ایران اسلامی چتر ایدئولوژیک و معنوی خود را بر کشورهای منطقه گسترانده است. تأثیرات جمهوری اسلامی ایران را هیچکس نمی‌تواند نادیده بگیرد. طبیعی است که در چنین وضعیتی عده‌ای بخواهند با ما مخالفت کنند. امروز بحث عراق بدون دخالت جمهوری اسلامی ایران قطعا قابل حل نخواهد بود. هیچکس نمی‌توانست در مقابل داعش بایستد و اگر کمک معنوی ایران در یمن نبود، یمنی‌ها نمی‌توانستند جلوی عربستان و آمریکا بایستند. در لبنان شاهدیم که حزب الله، متحد ایران با کمک‌های معنوی‌ که از ما می‌گیرد توانسته است جلوی اسرائیل بایستد.

غرقی با اشاره به وضعیت سوریه بیان کرد: سال‌هاست می خواهند بشار اسد را نابود کنند. از این رو کشورهای غربی به کمک کشورهای عربی متحد شدند تا بشار اسد را سرنگون کنند ولی چون جمهوری اسلامی ایران نخواست، نتوانستند. پس امروز به خاطر نیازی که به ما دارند و به قدرت ایران واقف هستند، در مذاکرات صلح سوریه، ایران را دعوت می‌کنند. آنان می‌دانند بدون جمهوری اسلامی ایران مساله سوریه حل نشدنی است.
 
وی به پیشرفت‌های نظامی ایران نیز اشاره کرد و گفت: امروز نیروی قدس سپاه یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است. سرداران و مدافعان حرمی که امروز در سوریه به شهادت می‌رسند، افتخار جمهوری اسلامی ایران هستند و باید قدر این عزیزان را بدانیم. قطعا اگر اینان نبودند داعش امروز در تهران بود، چرا که فلسفه وجودی این گروه مقابله با شیعه و جمهوری اسلامی ایران است.
 
غرقی افزود: تنها کشوری که در مقابل هجوم تبلیغاتی، مالی و نظامی این گروه ایستادگی کرد، جمهوری اسلامی ایران بود. هشت سال دفاع مقدس این درس را به دنیا داد که نمی‌توان با ایران مقابله‌ی نظامی کرد. انواع کمک‌های نظامی به صدام شد و او را تحریک کردند که وارد خاک ایران شود تا بتوانند یکپارچگی کشور را از بین ببرند اما موفق نشدند. هشت سال دفاع مقدس همه مردم از اقشار مختلف و حتی از ادیان مختلف بسیج کرد تا با جان و دل در مقابل استکبار بایستند و کشور را تا صد سال بیمه کنند تا هیچ کس فکر حمله به خاک ایران را در سر نداشته باشد.
 
وی با ارزیابی تحولات منطقه در آینده و حل بحران سوریه تصریح کرد: داعشی که امروز در منطقه شکل گرفته است، نتیجه جملات و زورگویی‌های آمریکا در عراق و افغانستان است که به بهانه نابودی تروریسم به منطقه آمدند و آن را همچون غده‌ای سرطانی گسترش دادند. قبلا گروه‌های طالبان و گروه‌های تندرو در پاکستان بودند و الان گروهی به نام داعش در کل کشورهای عربی نفوذ پیدا کرده است. بنابراین نه تنها نتوانستند با تروریسم مقابله کنند بلکه آن را گسترش هم دادند.
 
خبرنگار سابق ایران در نیویورک عنوان کرد: اصطلاحی به نام تروریسم خوب و بد را تعریف کرده‌اند، یعنی کسانی که در جهت منافع برخی کشورها علیه جمهوری اسلامی ایران بجنگند تروریسم خوب است. ایران اسلامی خط مقدم مبارزه با تروریسم در جامعه بین الملل است چه آن‌ها بخواهند و چه نخواهند.  بر هیچ کس پوشیده نیست افراطی‌ترین گروه‌هایی که امروز امنیت منطقه، اروپا و آمریکا را تهدید کرده‌اند با پول غربی‌ها شکل گرفته‌اند. تنها کسی هم که جلوی آن‌ها ایستاده جمهوری اسلامی ایران و نیروهای حزب الله و دیگر متحدان ایران هستند. هیچ کس امروز شک ندارد که آمریکا و غرب حامی تروریسم و جمهوری اسلامی در خط مقدم مبارزه با تروریسم است.

غرقی عنوان داشت: مردم جامعه غربی نگاه‌شان به رسانه‌هایشان است؛ لذا برداشت‌شان از اسلام همان تعریفی است که رسانه‌هایشان ارائه می‌کنند و آن رسانه‌ها که توسط شبکه‌ای صهیونیستی اداره می‌شوند، اسلام را مساوی با تروریسم معرفی می‌کنند. لذا تا زمانی که این نگاه اصلاح نشود، مسلمانانی نیز که در غرب ساکن هستند، شرایط خوبی نخواهند داشت و بلکه روز به روز بدتر می‌شود و بیشتر مورد تحقیر و آزار و اذیت قرار می‌گیرند.
 
وی ضمن تاکید بر دفاع از حقوق مسلمانان خاطرنشان کرد: باید از حیثیت اسلام دفاع کرد و اینکه ایدئولوژی اسلام را مترادف با ایدئولوژی تروریسم معرفی می‌کنند، می‌تواند برای آینده جهان اسلام خطرناک باشد. این حرکت طرحی از سوی صهیونیست‌هاست که می‌خواهند رابطه‌ی اسلام و مسیحیت را خراب کنند. غربی‌ها نباید ترورهایی را که در کشورهایشان انجام می‌شود را به اسلام نسبت دهند. برخی حرکت‌های انتحاری در کشورهایشان توسط مسیحیان و یهودیان افراطی انجام می‌شود اما ایران آن را به مسیحیت و یهودیت نسبت نمی‌دهد. لذا خود غرب بیش از پیش باید مراقب این نوع موضع‌گیری باشد چرا که این طرح صهیونیستی دامن آن‌ها را هم خواهد گرفت.
 
انتهای پیام/411
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار