جزئیاتی تازه از حمله تروریستی به زائران پاکستانی مرقد امام(ره)

«جیش‌الاسلام» مسئولیت حمله به زائران پاکستانی را پذیرفت/ ۳۰۰ زائر شیعه هدف حمله قرار گرفتند

پس از حمله وحشیانه شب گذشته به زائران پاکستانی مرقد امام خمینی(ره) که در راه بازگشت به شهرهای خود بودند، گروه تروریستی جیش‌الاسلام مسئولیت حمله به جان ۳۰۰ زائر مرقد مطهر امام خمینی(ره) را پذیرفت.
کد خبر: ۲۱۲۲۸
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۸ - 09June 2014

«جیش‌الاسلام» مسئولیت حمله به زائران پاکستانی را پذیرفت/ ۳۰۰ زائر شیعه هدف حمله قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از فارس، گروه تروریستی جیشالاسلام صبح امروز با انتشار اطلاعیهای که در رسانههای پاکستان منتشر شد، مسئولیت حمله به زائران شیعه در مرز ایران را پذیرفت.

در همین حال، «سرفراز بکتی» وزیر ایالت بلوچستان امروز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به جزئیات این حادثه گفت: شب گذشته، بر اثر تبادل آتش بین شبهنظامیان و نیروهای ارتش پاکستان 4 نفر از مهاجمان که در حمله به زائران شیعه دست داشتهاند، کشته شدند.

وی افزود: جسد تروریستهای کشته شده برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی انتقال یافته است.

بکتی افزود: بیشتر زائرینی که هدف حمله قرار گرفتهاند، اهل پاراچنار و کویته میباشند که 4 نفر از آنان به ایران برای مداوا انتقال پیدا کردهاند.

همچنین با کمک نیروهای امدادی، 270 نفر از آسیبدیدگان این حادثه تحت تدابیر شدید امنیتی به بیمارستانهای شهر کویته انتقال یافتند.

وی همچنین گفت: بیش از 300 زائر هدف حمله تروریستی قرار گرفتهاند که از این بین حال 100 نفر از آنها وخیم گزارش میشود.

ساعتی پیش نیز «جانبلیدی» سخنگوی دولت ایالتی بلوچستان ضمن محکوم کردن حملات تروریستی علیه شیعیان و تشکر از دولت ایران برای کمک به زائران آسیبدیده و حفاظت از آنها گفت: در حال حاضر 3 بالگرد برای انتقال زائران آسیب دیده به کویته در نظر گرفته شده و ارتش مسیر عبور زائران را تحت نظر دارد و در صورت نیاز از کشور دوست و همسایه ایران کمک خواهیم گرفت.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار