چرایی قیام امام حسین(ع) را برای فرزندان خود بازگو کنیم

مؤلف و پژوهشگر عاشورایی گفت: باید داستان عاشورا و چرایی قیام امام حسین(ع) را برای فرزندان خود بازگو کنیم.
کد خبر: ۲۱۲۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۰ - 10November 2016
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، محمدرضا سنگری مؤلف و پژوهشگر عاشورایی در مراسم سوگواره شعر و هنر، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین که با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولان استانی ظهر امروز در سالن اجتماعات کانون برگزار شد، اظهار کرد: کودکان کربلا درس‌های به ما آموختند که همه می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.
 
وی با بیان اینکه کودکان تشنه شنیدن و فهمیدن هستند، افزود: هر وقت حرف از تشنگی می‌شود باید سقایی هم باشد که آب بدهد.
 
این مؤلف و پژوهشگر عاشورایی عنوان کرد: همچنان که جسم انسان تشنه می‌شود روح آدمی نیز تشنه آگاهی است و کودکان همواره پُر از پرسش هستند.
 
سنگری با تأکید بر اینکه کودکان حق دارند از کربلا و یتیم ‌شدن فرزندان امام حسین(ع) بپرسند، مطرح کرد: باید داستان عاشورا و چرایی قیام امام حسین(ع) را برای فرزندان خود بازگو کنیم.
 
وی با بیان اینکه همه ما باید بدانیم چرا حضرت زینب(س) کربلا را زیبا توصیف کرد، گفت: در عرش نوشته‌اند که امام حسین(ع) زیبایی آفرید.
 
این مؤلف و پژوهشگر عاشورایی اظهار کرد: شاید این سؤال خیلی از ما باشد که چه چیز کربلا
زیبا بود که حضرت زینب(س) تأکید کردند ما رأیت و الا جمیلا.
 
این نویسنده افزود: خداوند در قرآن کریم یکبار کلمه جمال را به کار برده است و اشاره می‌کند که وقتی گوسفندان سپیده‌دم به چراگاه می‌روند و شامگاهان برمی‌گردند جمال اتفاق می‌افتد چراکه گوسفندان علف بی‌ارزش را خورده و به شیر تازه و باارزش تبدیل می‌کنند.
 
سنگری یادآور شد: معاویه ۴۲ سال تلاش کرد که چهره امام علی(ع) را زشت نشان دهد و این چند سال منفی‌گرایی در کربلا به زیبایی مبدل شد.
 
وی ادامه داد: این مؤلف و پژوهشگر عاشورایی با اشاره به اینکه کمال‌جویی از درس‌های کربلاست، تصریح کرد: کلمات حُسن و خیر هر دو در قرآن آمده است و گاهی به جای هم به کار برده می‌شوند اما وقتی فضای بیرون خود را زیبا کنیم می‌شود حُسن و اگر درون خود را زیبا کنیم به خیر رسیده‌ایم.
 
سنگری با بیان اینکه در بهشت هم زیبایی درونی و هم زیبایی بیرونی وجود دارد، مطرح کرد: در بهشت حرف پوچ و ناسزایی گفته نمی‌شود و دلی شکسته نخواهد شد.
 
این مؤلف و پژوهشگر عاشورایی خاطرنشان کرد: بزرگ‌ترها فکر نکنند که همواره باید یاد بدهند بلکه ما هم می‌آموزیم و هم آموزش می‌دهیم.
 
منبع:ایکنا
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار