جمهوری اسلامی ایران از عرصه نبرد تا عرصه رسانه هیچگاه در مبارزه با اندیشههای تکفیری عقب نشینی نکرده و در خط اول مقدم ایستاده است. در دوران دفاع مقدس نیز اصحاب رسانه با حضور در خط مقدم آخرین اخبار را به پشت جبهه مخابره میکردند و در این راه نیز شهدایی را تقدیم اسلام کردند و با نثار جانشان مظلومیت ایران در جنگ تحمیلی را در صفحه تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی به ثبت رساندند. از این رو نمیتوان نقش قلم را در اقناع افکار عمومی بیتاثیر دانست. رسانههای وابسته به رژیم صهیونیستی و گروهکهای تکفیری در پی سیاه نمایی و ترویج اسلام آمریکایی هستند. وظیفه رسانههای شیعه تبیین حقیقت اندیشههای مقاومت و بیداری اسلامی است. ذکر این نکته حائز اهمیت است که امروز در جبهه مقاومت، قلم همچون یک سلاح عمل میکند.
مقام معظم رهبری در دیدار با اتحادیهی رادیو و تلویزیونهای اسلامی در خصوص نقش رسانهها در مبارزه با تروریسم میفرمایند: «امروز استکبار یک امپراتوری عظیم رسانهای درست کرده؛ اخبار را به میل خودشان تحریف میکنند، پنهان میکنند، دروغهایی را بیان میکنند، سیاستها را از این طریق القا میکنند؛ آنوقت مدام هم میگویند که ما بیطرفیم! در مقابلهی با این امپراتوری خطرناک و این مافیای عظیم رسانهای که امروز در اختیار سرمایهداران و کمپانیهای آمریکایی و صهیونیستی است، یک کاری باید انجام داد. این کاری که شما انجام میدهید، شروع یک حرکت است؛ این حرکت را بایستی دنبال، تقویت کرده و روزبهروز باید تشدید کرد. شرکا و همراهانتان را باید اضافه کنید.»
در حالی که بسیاری از رسانهها به دنبال تغییر حقایق بحران در سوریه هستند، خبرنگاران همگام با مدافعان حرم با تهیه خبر و مستند در سوریه، چهره واقعی تکفیریها و تروریسم را به تصویر میکشند. وجود گروههای خبری هرچند کوچک از محور مقاومت توانسته از تحقق برخی طرحهای خطرناک در سوریه جلوگیری کنند. این حقیقت زمانی بهتر آشکار میشود که این واقعیت را دریابیم که تیم رسانهای واحد مرکزی خبر در سوریه از محدود رسانههایی بوده که با وجود استفاده گسترده تروریستها از تسلیحات شیمیایی اخبار را مخابره کرده و رسانههای بزرگی همچون «بی بی سی» و «فاکس نیوز» حتی کوچکترین اشارهای به این موضوع نکردند. اینجاست که شجاعت و دلاوری مردانی چون «محسن خزایی»، «هادی باغبانی»، «داود جوانمرد»، «سید محمدحسن حسینی»، «حسن شمشادی» و ... ارزش واقعی خودش را نشان میدهد.
صدا و سیمای جمهوری اسلامی در پی رسالت خود چند تن از خبرنگاران را به سوریه و عراق اعزام کرد که در این میان یک تن از آنها به درجه رفیع جانبازی و دو تن دیگر به شهادت رسیدند.
نخستین شهید رسانه در جبهه مقاومت «هادی باغبانی»، مستندساز ایرانی از حوزه هنری بود که از ابتدای نبرد سوریه به همراه مستندسازان ایرانی برای ثبت دقیق جنایات سلفیها و تکفیریها در این کشور حضور پیدا کرده بود، در آخرین جنایت گروههای تروریستی مخالفان حکومت بشار اسد در 28 مرداد 92 به شهادت رسید.
دومین شهید رسانه «داوود جوانمرد» از همکاران رسمی سازمان شاغل در اداره کل صدا و تصویر معاونت فناوری و رسانههای نوین بود که 22 سال سابقه کار داشت که در 4 دی 94 به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
«محسن خزائی» سومین شهید رسانه از خبرنگاران رسانه ملی بود که چندی پیش برای پوشش آخرین وضع میدان نبرد و پیشروی رزمندگان در منطقه منیان و خط مقدم نبرد رزمندگان سوری با تکفیریها در غرب حلب رفته بود. او در روز شنبه 22 ابان ماه 95 در زمان تهیه گزارش بر اثر اصابت ترکش ناشی از انفجار خمپاره به ناحیه سر توسط تروریستهای تکفیری به شهادت رسید. هر یک از این شهدا فرزندانی داشتند که چشمانتظار بازگشت پدر بودند، اما نگه داشتن سنگر مقاومت آنها را به استقامت تشویق کرد.
شهید خزایی در آخرین پیام ارسال شده از وضعیت سوریه گفت: «منطقه منیان درحلب جدید دقایقی پیش کاملا آزاد شد و همچنین در گیری در ضایعه الاسد همچنان ادامه دارد. نیروهای ارتش سوریه از ابتدای صبح عملیات پاکسازی این منطقه را آغاز کردند که دقایقی پیش این منطقه کاملا آزاد شد. منطقه ضاحیه الاسد در منطقه غرب حلب آزاد شد. پس از آزاد سازی منیان آزادسازی منطقه ضایحه الاسد ضربه سختی به ماشین جنگی تروریست ها در منطقه حلب است». ساعاتی پس از مخابره این پیام، خودش سوژه اخبار شد.
«سید محمدحسن حسینی» که
سال گذشته در حین ماموریت به درجه جانبازی نائل آمد، زمانی که به فرودگاه امام
خمینی (ره) رسید، در جمع خبرنگاران گفته بود: «تا زمانی که از رهبری تبعیت شود، تمام قدرتهای
استکباری دنیا هیچ غلطی نتوانستند بکنند و نخواهند توانست که کاری انجام دهند. این
آخرین تیر دشمن است و از یمن تا عراق و سوریه و لبنان امروز خط مقدم این نبرد است
و انشاءالله همانطور که این امت تا الآن پیروز بوده این آخرین توطئه دشمن هم
شکست خواهد خورد و ما به این پیروزی اطمینان داریم. ملتهای منطقه آگاه شدند و
توطئههای دشمنان اثری نخواهد گذاشت.»
شیعه و حفاظت از اسلام مرز ندارد و کیلومترها از محل زندگی خود پا را فراتر می گذارد. «مایا ناصر» خبرنگار پرس تی وی شهید شده و «حسین مرتضی» خبرنگار العالم سال ۹۱ در دمشق بر اثر یک حمله تروریستی مجروح شد.
فعالان عرصه رسانه رسالتی زینب گونه دارند. آنها با حضور در خط مقدم و زیر آتش دشمن اخبار را میدانی و حقیقی مخابره میکنند و زمانی که قلم و دوربینشان از کار میافتد، با جان خود، قدم در وادی مخابره اخبار را مخابره می گذارند. غلامرضا رهبر، جاویدالاثر کاظم اخوان، محمود افشار و محمود صارمی در دوران دفاع مقدس و خزایی، باغبانی و جوانمرد در سوریه پا به عرصهای گذاشتند که صدها قلم و دوربین نمیتوانست خبر را اینگونه زیبا به نمایش بگذارد. آنها راه حسینی رفتند و در مکتب زینب (س) درس پس دادند.
آن ها فارغ از هرگونه قضاوت مردم قرق خبری را شکستند. آنها به واقع مصداق حدیث شریف «كُلُكُّم راعٍ و كُلُكُّم مَسؤولٌ عَن رَعِيَتِهِ» بودند. در این راستا ابتدا به ندای وجدان خود و در نهایت به ندای پروردگارشان لبیک گفتند و جام شهادت نوشیدند.
انتهای پیام/ 131