وی افزود: خوشبختانه شاهد هستیم سال به سال شبکه اکرانی که جشنواره عمار از آن برخوردار است، گستردهتر میشود و به دنبال آن آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره افزایش پیدا میکنند و اینک جشنواره عمار جایگاه خود را در تقویم سینمایی کشور پیدا کرده است.
رئیس مرکز مستند سازی میثاق ادامه داد: فلسفه جشنواره عمار مردمی بودن آن است که یک بخش جدی از همین ویژگی در شبکه اکران آن ظهور و بروز پیدا میکند؛ در غیر این صورت ما در کشور جشنواره سینمایی فراوان داریم ولی تفاوت عمار با سایر جشنوارههای دیگر در شبکه اکران مردمی آن است که موجب ضریب گرفتن آن شده است.
غفوری خاطرنشان کرد: در بخش بینالملل جشنواره مردمی فیلم عمار نیز باید شبکه اکران کنندههای مستقل ضد نظام سلطه شکل بگیرد زیرا اگر جشنواره عمار بتواند چنین شبکهای را در کشورهای مختلف شکل بدهد ضریب بین المللی لازم را کسب خواهد کرد.
وی اضافه کرد: یکی از کارهای شاخصی که توسط مرکز مستند سازی میثاق برای هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار درنظر گرفته شده مستندی با عنوان «غریب محله» ساخته «یاسین پورعزیزی» در مورد یک مداح اهل سنت در تالش است.
رئیس مرکز مستند سازی میثاق در پایان گفت: این مرکز مستند دیگری با نام «عالی نسب» به کارگردانی «مهدی عوضزاده» دارد که درمورد مرحوم «عالی نسب» بوده و در حوزه اقتصاد مقاومتی ساخته شده است.
بنابراین گزارش، هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، همچون سالهای گذشته در ایام بزرگداشت حماسه مردمی «نه دی»، از ۸ تا ۱۷ دی ماه برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند با مراجعه به وبسایت این جشنواره به نشانی AmmarFest.ir اثر خود را در یکی از بخشهای «فیلم»، «فیلمنامه» و «نقد، مقاله وپژوهشهای سینمایی» تا ۳۰ آبان و در بخشهای «فیلم ما»، «تولیدات رادیویی»، «اقلام تبلیغی» و «لوح نگار» تا ۱۰ آذر ثبتنام و حداکثر پنج روز پس از آن، اثرشان را دبیرخانه تحویل دهند.
همچنین علاقهمندان جهت اکران مردمی فیلمهای جشنواره عمار نیز میتوانند با مراجعه به تارنمای جشنواره، نسبت به ثبت نام اکران مردمی، اقدام و فیلمهای جشنواره را در محلهای مختلفی مثل مسجد، هیئت، مدرسه، دانشگاه، پایگاه بسیج و... به نمایش بگذارند.
انتهای پیام/ 121