امیر خرم طوسی:

داعش جریانی ساختگی برای تخریب چهره اسلام در مجامع بین الملل است

مشاور عالی فرمانده کل ارتش گفت: کشورهای غربی سعی دارند اقدامات جاهلانه داعش را که دست پرورده خود آن‌هاست به اسلام مربوط سازند و با این کار اهداف شوم خود را پیش ببرند.
کد خبر: ۲۱۳۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰ - 16November 2016

داعش جریانی ساختگی برای تخریب چهره اسلام در مجامع بین الملل استبه گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، امیر سرتیپ «رضا خرم طوسی» مشاور عالی فرمانده کل ارتش در دوره معارف جنگ دانشجویان دانشگاه هوایی شهید ستاری گفت: آمریکا و دول غربی سعی دارند در جهان چهره‌ای خشن و عقب مانده از ایران و اسلام نشان دهند و در این راه بیشتر نظرات را بر روی بانوان معطوف کرده‌اند.

وی با بیان اینکه دشمنان جمهوری اسلامی ایران را به عنوان مانعی برای تحصیل و پیشرفت زنان تبلیغ می‌کنند، اضافه کرد: این در حالی است که برابر آمارهای رسمی نه تنها جمعیت بانوان دانشجو با پسران برابری دارد، حتی در برخی از رشته‌ها اکثریت با بانوان است و این امر نشان دهنده پیشرفت بانوان ایرانی در رشته‌های مختلف علمی است.

مشاور عالی فرمانده کل آجا ضمن توصیه به جوانان در تحصیل علم و دانش اظهار داشت: کشورهای غربی سعی دارند اقدامات جاهلانه داعش را که دست پرورده خود آنهاست به اسلام مربوط سازند و با این کار اهداف شوم خود را پیش ببرند.

وی ادامه داد: اگر تاریخ اسلام اصیل و زندگی پیامبر بزرگ اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) را مطالعه کنیم، در می‌یابیم که اسلام دین صلح است نه ذلت و خواری، نه ظلم می‌کند و نه زیربار ظلم می‌رود.

در ادامه این برنامه نیز بخش‌هایی از فیلم سینمایی محمد(ص) نمایش داده شد.

انتهای پیام/221

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار