بوی پیراهن خونین کسی می‌آید، این خبر را برسانید به کنعانی‌‎ها؛

روایت شهید گمنامی که نام ایران را در جهان ماندگار کرد

روایت گمنامی و شهادت اما، جلوه دیگری نیز دارد، روایت شهدایی که قبل از شهادت گمنام هستند و بعد از شهادت، نامدار.
کد خبر: ۲۱۳۸۲۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱ - 19November 2016
روایت شهید گمنامی که نام ایران را در جهان ماندگار کردبه گزارش دفاع پرس از زنجان، این روزها غوغایی در پایتخت شور و شعور حسینی برپا است، صدای نوحه و روضه در شهر پیچیده است، گوشه گوشه شهر، پرچم‌های عزا را می‌توان دید که شهر را سیاه پوش کرده است.

دسته‌های عزاداری پشت سر هم در خیابان‌های شهر می‌چرخند، حال و هوای غریبانه‌ای بر شهر حاکم است، یاد دشت کربلا برایت زنده می‌شود، خیل عاشقان اباعبدالله‌الحسین(ع) و بسیاری از جاماندگان این سفر معنوی در قالب خادمی اهل بیت‌(ع) دست همت بالا زده و به هر طریقی در راه مکتب حسین(ع) پا نهادند.

اما امسال اربعین حسینی در زنجان حال و هوای خاصی دارد، بوی شهادت در همه شهر پیچیده بوده، قرار است، مهمانان عزیزی مهمان این روزهای عزای امام حسین(ع) باشند، میهمانانی که الگوی آن‌ها امام حسین(ع) بوده و حالا که آمده‌اند عطر کربلا دوباره به شهر بازگشته است.

این روزها با آمدن شهدای گمنام که برای نام‌آور ماندن کشور به جنگ رفتند، بوی شهادت در شهر پیچیده است و وقتی از خیابان‌های شهر گذر می‌کنی، ایثار، شهامت و شجاعت رزمندگان هشت سال دفاع مقدس برایت جلوه‌گر می‌شود.

زنجان در این ایام میزبان هفت شهید گمنام است، گمنامانی که حالا دیگر گمنام و غریب نیستند، زیرا اینجا مادرانی را می‌بینی که با دیدن تابوت‌ها به سمت شهدا می‌روند، همچون یعقوبی که در انتظار یوسف سال‌های سال چشم انتظار نشسته است.

روایت گمنامی و شهادت اما، جلوه دیگری نیز دارد، روایت شهدایی که قبل از شهادت گمنام هستند و بعد از شهادت، نامدار.

می‌خواهم از شهید شهریاری بگویم، شهیدی که استاد بی‌رقیب دانش هسته‌ای در ایران بود اما به جز شاگردان و دوستان نزدیکش، کسی او را نمی‌شناخت.

قبل از شهادت شهید شهریاری، کمتر کسی می‌دانست غنی‌سازی 20 درصد اورانیوم که میلیاردها دلار برای ایران ارزش داشت و امروزه دیپلمات‌ها به واسطه داشتن این دانش در سخت‌ترین شرایط با اقتدار در برابر دشمن ایستادند، دسترنج انسانی گمنام و بی ادعا به نام مجید شهریاری است که تا قبل از شهادتش کسی او را نمی‌شناخت.

شهید شهریاری که در سال 63 با کسب رتبه دوم در آزمون ورودی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رشته الکترونیک تحصیلات خود را در مقطع دانشگاهی آغاز و در سال 67 موفق به کسب رتبه نخست در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی هسته‌ای در دانشگاه صنعتی شریف شد.

چاپ 10 مقاله علمی پژوهشی در مجلات علمی بین‌المللی، ارائه سخنرانی در 21 کنفرانس بین‌المللی، راهنمایی و مشاوره 20 دانشجوی کارشناسی ارشد و راهنمایی سه دانشجوی دکتری و اجرای پنج طرح پژوهشی با امتیازی بالا تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های علمی شهید شهریاری است که همین فعالیت‌ها موجب شد، دشمنان اقدامات تأثیرگذار ایشان را برنتابیده و در سال 89 در یک اقدام تروریستی که با همدستی رژیم صهیونیستی و منافقان انجام شد، او را به شهادت رساندند.

حالا 6 سال از شهادت دکتر مجید شهریاری می‌گذرد، درست بوده که ایران امروز از نعمت داشتن این شهید محروم است، اما ایران به برکت تلاش وی نام‌آور شده و با اقتدار در برابر دشمنان ایستاده است.

روحش شاد و یادشان گرامی

منبع: خبرگزاری فارس

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار