استاندار زنجان:

فرهنگ ایثار و شهادت، بخشی از هویت و زندگی فرهنگی ایرانیان است

استاندار زنجان فرهنگ ایثار و شهادت را بخشی از هویت و زندگی فرهنگی ایرانیان عنوان کرد که باید متولیان امر، بصورت جامع، فراگیر و با کمک مردم در حفظ و نگهداری این فرهنگ کوشا باشند.
کد خبر: ۲۱۴۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵ - 22November 2016

به گزارش دفاع پرس از زنجان، اسدالله درویش امیری در جلسه مشترک شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان، با گرامیداشت هفته بسیج، به فرمان تاریخی امام خمینی(ره) در 5 آذر سال 58 مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفان در کشور اشاره و اظهار داشت: بسیج یکی از ماندگارترین تفکرات معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران است که حتی پیش از وقوع جنگ تحمیلی و آغاز شرارت‌های استکبار در منطقه، فرمان تشکیل این نیروی مردمی و ارتش 20میلیونی در ایران را صادر کردند.

مدیرعالی استان با تاکید بر اهمیت نقش بسیج و نیروهای مردمی در پیروزی دوران جنگ تحمیلی یادآور شد: بسیاری از تحلیل‌گران دفاع مقدس بر این عقیده اند که همدلی، همراهی و هم‌پیمانی ملت با امام در قالب نیروهای بسیجی و مشارکت آنان در دوران دفاع مقدس، موجب شد تا ایران در پایان هشت سال جنگ تحمیلی سرفراز باشد و حتی یک وجب از خاک این کشور به دست بیگانگان نیفتد.

استاندار زنجان فرهنگ ایثار و شهادت را بخشی از هویت و زندگی فرهنگی ایرانیان عنوان کرد که باید متولیان امر، بصورت جامع، فراگیر و با کمک مردم در حفظ و نگهداری این فرهنگ کوشا باشند.

درویش امیری توجه به 2 موضوع حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: همه ی آنچه که نسل های بعد از پیروزی انقلاب و دفاع مقدس، از آن دوران درک خواهند کرد، چیزی است که ما از آن ایام به یادگار حفظ کرده و در اختیارشان قرار می دهیم.

وی رشادتهای رزمندگان اسلام در فتح خرمشهر، فتح فاو، آزادسازی بستان، شکست حصر آبادان و حوادثی از این قبیل را فتح الفتوح دوران دفاع مقدس نامید و خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب، باید آثار و ارزش های دفاع مقدس حتی تا 800‌ سال پس از آن هم بتواند روح معنوی به ایران ببخشد و این امر به معنای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.

مقام عالی استان درخصوص جمع آوری و ثبت اسناد و خاطرات دفاع مقدس نیز، این اقدام را بسیار مهم دانست و یادآور شد: باید پیش از این نسبت به جمع آوری و ثبت این اسناد اقدام می شد، و از این پس نیز باید با جدیت پیگیری شود.

وی در زمینه احداث یادبودها و اِلِمان‌های مزار شهدا در شهرستان ها نیز تصریح کرد: بدلیل تاثیرات این بناها در فرهنگ جامعه، باید آثاری پایه گذاری شوند که حتی نسل ‌های آینده نیز از آن استفاده کنند.

درویش امیری درخصوص ضرورت حراست از سرمایه‌های عظیم بخش نرم‌افزاری و خدمات مجازی نیز به حملات نرم‌افزاری و سایبری اشاره کرد و گفت: اگر زیرساخت های کشور در این حوزه عمیق، جامع و کامل نباشد، ایران در مقابل تهدیدها و حملات نرم افزاری و سایبری به سرعت آسیب‌پذیر خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار