یادواره ۱۲۰شهید شهرستان انار برگزار شد

بیستمین یادواره ۱۲۰شهید و همچنین شهید گمنام و مدافع حرم شهرستان انار در محل امام زاده محمد صالح این شهر برگزار شد.
کد خبر: ۲۱۵۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۰ - 27November 2016

به گزارش دفاع پرس از کرمان، حجت الاسلام منتظری امام جمعه شهرستان انار در این مراسم اظهار داشت: شهیدان درعرصه های مختلف جان فشانی کردند و جان خود را تقدیم اسلام واهل بیت (ع) نمودند و اقتدار وعظمت ملت ما نیز از خون پاک شهداست.

وی خاطرنشان کرد: پیام خون شهیدان حفظ محصول خون آنهاست وادامه دادن راه آنان با اطاعت وحرکت درمسیر اهل بیت وپیروی از ولی فقیه است.
 
در این مراسم همچنین حجت الاسلام پورمحمدی ریاست محترم دادگستری رفسنجان افزود: برگزاری این مجالس و زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی شهیدان گرانقدر کمتر از شهادت نیست و برگزاری یادواره ی شهداست که میتواند جوانان مارا از پیچ و خم حوادث حفظ کند.
 
وی همچنین با اشاره به اهمیت برگزاری یادواره ی شهدا گفت: شهدا عاشق امام حسین (ع) بودند و با معرفت و بصیرت، دل از وابستگی های دنیا بریده و جان خود را تقدیم اسلام نمودند.

پورمحمدی افزود : امروزه اقتدار و امنیت این کشور نتیجه ی هوشیاری و بیداری مردم و فداکاری شهدا است.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار