عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

صبر پیامبر اسلام(ص) در برابر مشکلات، الگوی جامعه اسلامی باشد

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم صبر پیامبر اسلام(ص) در برابر ناگواری‌ها را مدنظر قرار داد و گفت: ایشان در مقابل تمام بی‌احترامی‌هایی که می‌شد صبر پیشه کردند که این موضوع نشان دهنده رافت اسلامی است.
کد خبر: ۲۱۵۲۹۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۳ - 28November 2016
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «آیت‌الله محسن فقیهی» در گفت‌وگویی ، ضمن عرض تسلیت سالروز شهادت پیامبر اکرم (ص) و امام حسن(ع) اظهار داشت: باید مردم که پیروان دین اسلام هستند به شعائر اسلامی اهمیت ویژه‌ای بدهند و یکی از نشانه‌های تقوا اهمیت دادن به شعائر اسلامی است.

وی بابیان این‌که باید این شعائر اسلامی را ترویج کنیم و به پا بداریم، گفت: این روز مورد اهمیت شیعه و سنی است و همه مسلمانان جهان به این روز اهمیت می‌دهند و باید این حرکت به‌خوبی انجام شود چراکه این بزرگواران پیشانی اسلام به‌حساب می‌آیند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به نکاتی که در تعظیم شعائر اسلامی مطرح است عنوان کرد: باید پیامبر اکرم(ص) را در جامعه الگو قرار بدهیم و صفات ایشان را برجسته کرده و پیروی کنیم و نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه شود مبعوث شدن پیامبر اکرم (ص) برای کامل و تمام‌کردن مکارم اخلاق است، یعنی پیامبران گذشته هم برای همین کار مبعوث شدند اما پیامبر اکرم(ص) برای تمام‌کردن این مکارم اخلاق مبعوث شده‌اند و باید مکارم اخلاق بودن ایشان برای مردم تبیین شود.

وی صبر پیامبر(ص) در برابر ناگواری‌ها را مدنظر قرار داد و گفت: ایشان در مقابل تمام بی‌احترامی‌هایی که می‌شد صبر پیشه می‌کردند و حتی اگر شخص بی‌احترام کننده بیمار می‌شد به عیادت آن می‌رفتند تا گوشه‌ای از رأفت اسلامی را نشان دهند.

آیت‌الله فقیهی با تأکید بر اینکه پیامبر اسلام (ص) بسیار رئوف، رحیم و مهربان بودند و برای مردم اذن خیر می‌کردند، ابراز کرد: ایشان با برپایی عدالت به کسی ظلم نمی‌کرد و بیت‌المال را به‌طور مساوی بین مردم تقسیم می‌کرد و این رأفت ایشان تکرار نشدنی است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: این روحیه  پیامبر اکرم(ص) حکایت از آن دارد که شخصی که می‌خواهد در جامعه نفوذ کند باید تواضع، مهربانی و محبت نسبت به مردم داشته باشد و الگوی ما باید چنین شخصی باشد که رحمه اللعالمین است و نه‌تنها نسبت به مسلمانان بلکه نسبت به تمام مردم ارزش قائل باشد.

وی بابیان اینکه تمام ادیان در زمان پیامبر اسلام(ص) محترم بوده و در کمال آرامش کنار ایشان زندگی می‌کردند، عنوان کرد: ایشان به همه آن‌ها احترام می‌گذاشت و ما نیز باید نسبت به ادیان دیگر همین‌طور باشیم، مشکلاتشان را حل کنیم و با همه ادیان به‌خوبی برخورد کنیم.

منبع: تسنیم

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار