مسؤول گروه جهادی شهید «خدامرادی» پایگاه بسیج ۱۳ حسینیه اعظم زنجان:

۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کمک توسط گروه جهادی خدامرادی توزیع شد

«مدحت» گفت: در ۶ ماه نخست سال جاری ۳ میلیارد و ۲۵۹ میلیون تومان کمک توسط این گروه جهادی در بین جامعه هدف توزیع شد.
کد خبر: ۷۸۷۳۶۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۵ - 22October 2025
 
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، «ابراهیم مدحت»، مسؤول گروه جهادی شهید «خدامرادی» پایگاه بسیج ۱۳ حسینیه اعظم زنجان از جمع‌آوری و توزیع بیش از ۳ میلیارد و ۲۵۹ میلیون تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد و اظهار داشت: این دستاورد حاصل همراهی مردم نیکوکار و همکاری صمیمانه مسجد حسینیه اعظم است.
توزیع ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کمک توسط گروه جهادی خدامرادی
مسؤول گروه جهادی شهید «خدامرادی» پایگاه بسیج ۱۳ حسینیه اعظم زنجان افزود: کمک‌ها در قالب طرح‌های گوناگون جهادی، معیشتی و حمایتی به خانواده‌های نیازمند و مناطق محروم استان زنجان اختصاص یافته است.
وی توزیع بسته‌های غذایی: شامل برنج، گوشت، روغن و سایر اقلام ضروری به خانواده‌های نیازمند، اهدا و توزیع گوشت قربانی بیش از ۲ هزار کیلوگرم گوشت قربانی ذبح‌شده‌، کمک به کودکان شامل تهیه و توزیع پوشاک، کیف، کفش و اسباب‌بازی برای کودکان نیازمند، حمایت‌های درمانی از جمله پرداخت هزینه‌های درمانی، ارائه ویزیت رایگان و تهیه شیر خشک برای کودکان، آزادی زندانیان شامل آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و پرداخت بدهی‌های مالی آن‌ها، تهیه لوازم ضروری منزل از جمله یخچال، تلویزیون و کمد برای خانواده‌های فاقد سرپناه مناسب، کمک‌جهیزیه و سیسمونی شامل اهدای کمک‌جهیزیه و سیسمونی به نوعروسان و نوزادان، توزیع نان میان خانواده‌های نیازمند به صورت مستمر، اهدا و ارسال دارو به اردوهای جهادی درمانی، کمک به پرداخت هزینه‌ها شامل پرداخت پول‌پیش، اجاره‌بها و قبوض آب، برق و تلفن، حمایت از تحصیل از جمله تأمین هزینه ثبت‌نام، کتاب و لوازم‌التحریر برای کودکان در حال تحصیل از جمله اقدامات این گروه جهادی در این بازه زمانی بود.
مدحت با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴، گفت: دوره‌های خیاطی، شیرینی‌پزی و سفره‌آرایی برای ۳۵ نفر از بانوان و ۶ دوره مهارت‌های هفت‌گانه رایانه برای ۷۰ نفر از آقایان و بانوان برگزار شد تا به توانمندسازی اقشار مختلف کمک کنیم.
مسؤول گروه جهادی شهید «خدامرادی» پایگاه بسیج ۱۳ حسینیه اعظم زنجان در خصوص خدمات مستمر ماهانه گروه جهادی گفت: به‌صورت ماهانه حدود ۴۰۰ خانواده به‌طور مستقیم از خدمات دفتر گروه جهادی در زمینه‌های پوشاک، مواد غذایی، لوازم خانگی و آموزش بهره‌مند می‌شوند.
وی ادامه داد: هر ماه بیش از ۳۰۰ نفر از شهر و روستاهای زنجان با مراجعه به دفتر گروه، مورد راهنمایی و هدایت به نهادهای حمایتی نظیر هلال احمر، بیمه سلامت و سایر مراکز قرار می‌گیرند تا از خدمات این نهادها نیز بهره‌مند شوند.
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار