مروری بر وصیت نامه شهید «عبدالله دهقان پناه»؛

به فریاد «هل من ناصر ینصرنی» حسین(ع) زمان لبیک گویید

به فریاد «هل من ناصر ینصرنی» حسین(ع) زمان لبیک گویید شهید «عبدالله دهقان پناه» در بخشی از وصیت نامه خود آورده: قدر زمانی که در آن واقع شده‌اید را بدانید والا کفران نعمت کرده‌اید و امروزه زمینه آماده است و شما به فریاد «هل من ناصر ینصرنی» حسین(ع) که امروز تکرار شده لبیک گویید.
کد خبر: ۲۱۵۸۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۰ - 27March 2017

به گزارش دفاع پرس از کرمان، شهید عبدالله دهقان‌پناه در تاریخ 9 آذر ماه سال 60 و در عملیات طریق‌القدس به درجه رفیع شهادت نائل آمد و نخستین شهید شهرستان ریگان است.

 وصیت نامه شهید «عبدالله دهقان پناه»

ملت شریف و عزیز ایران و ای جوانان و ای همه کسانی که علی و حسن حسین(ع) می گوید؛ آیا واقعا علی را شناخته اید؟ آیا به نصایا و سفارشاتی که آن امامان معصوم علیهم السلام کرده اند، عمل می کنید؟ و آیا می دانید که فریاد حسین(ع) در روز کربلا چه بود؟ فریاد حسین(ع) همواره کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا بود این است که توصیه می شود اولاً امام و رهبر خود را بشناسید، ثانیاً عاشورا و کربلای خود را بشناسید.

قدر زمانی که در آن واقع شده اید را بدانید و بشناسید والا کفران نعمت کرده اید. بلی امروزه زمینه آماده ست و شما به فریاد (هل من ناصر ینصرنی) حسین(ع) که امروز تکرار شده لبیک گویید و الا فانی  و از بین رفتنی هستید و ما جوانان بسیار زیاد و عزیزی را روانه این کربلا نموده ایم.

چرا به احادیث نهج البلاغه و قرآن کریم مراجعه نمی کنید تا خود را در این دریای مواج سیراب کنید . بدانید که این انقلاب الهی و اسلامی است و به انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج)  خواهد پیوست و در یک جمله گوش به فرمان رهبرعزیز و پیر مراد باشید.

و اما سخنی هم با خانواذه ام: پدر ومادر عزیز و گرامیم سلام

پدرم: سلام بر تو که ابراهیم وار فرزندت را به فرمان خدای بزرگ به قربانگاه فرستادی و بدان و آگاه باش که اسماعیلت هرگز از فرمان باریتعالی سر باز نمی زند و مرگ در راه خدا را جز سعادت نمی داند و شهادت را جزء بهترین نعمت های خدا می داند.

پدر و مادر عزیزم: شما امروز خوشحال و سرافراز باشید که فرزندی درراه اسلام و قرآن هدیه می کنید و باید که نه تنها متاثر و اندوهگین نباشید بلکه برادران دیگرم را عازم جبهه حق علیه باطل سازید و می دانید که این دنیا ارزشی ندارد و اصل دنیای آخرت است، مصرّاً از شما می خواهم که برای من غصه و افسوس نخورید که این هم از درجه و ارزش شما و هم از من خواهد کاست، زیرا که من به معبود و معشوق خود رسیده ام، و ای مادرم بدان که این راه رفتنی است هرکس باید این راه را بگونه ای طی کند اما چه بهتر که این راه برای خدا و در راه خدا باشد.

و سخنی نیز با برادرانم:

ای برادران عزیزم هوشیار باشید و غیر از اسلام واحکام الهی آن به چیز دیگری نیندیشید ، هرچه خیر و صلاح انسانهاست در این مکتب الهی است ، آری برادران ،ما منطقمان حسینی است و زندگی که همراه با ذلت باشد آن زندگی را زندگی نمی دانیم و در راه اقامه صلاه هرچه داریم می دهیم و صدام و صدامیان بدانند که تا آخرین قطره خونمان نبرد می کنیم و اگر نتوانستیم هم کشته می شویم که هر دواش خیر و پیروزی است، این مرام رهبر و امام ماست.

برادران حقیقتاً که من در این مدت عمرم نتوانستم خدمتی که برای رضای خدا و رفاه خلق باشد انجام دهم امیدوارم که این قطره خون ناقابلم بتواند مفید واقع شود و درآخراز شما می خواهم که تمام کوششتان را در راه اسلام و فداکاری و تبلیغ آن و پیروی از امام عزیزمان به کار برید.

و اما ای خواهر وای خواهرانی که بعد از من این گفته را خواهید شنید حجاب و پاکدامنی را سرلوحه زندگیتان قرار دهید، نماز را فراموش نکنید، و خواهران عزیز اصلاً برای من گریه وناراحتی نکنید زیرا که من راه خود را یافته ام و با خدای خود پیمان بسته ام و ای کاش که من هزاران جان داشتم تا در راه حق و حقیقت هدیه کنم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین