وی حضور گسترده مردم سوریه و عراق در مبارزه با جریانهای تکفیری را نشانه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اثرگذاری آن در منطقه دانست و افزود: اگر فرهنگ جهاد و شهادت در منطقه گسترش پیدا نکرده بود، ما امروزه مقوله مقاومت را نداشتیم و اگر این فرهنگ کاملا نهادینه نشده بود اینطور جوانهای عراقی در جبههها حاضر نمیشدند و از کشورشان در برابر جریانهای تکفیری دفاع نمیکردند.
آیت الله اراکی در ادامه به بحران سوریه اشاره و تصریح کرد: فرهنگ گفتمانی مقاومت و شهادت به جوانان سوریه نیز رسیده است که آنها را بسیج کرده تا از کشورشان دفاع کنند در صورتیکه قبلا اینگونه نبود.
وی با بیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی ایران رژیم صهیونیستی فلسطین را بدون کمترین هزینهای تصرف کرد و هرجا را که دوست داشت به تسخیر خود درآورد، گفت: بسیج نسل جوان برای مبارزه با جریانهای تکفیری نشان دهنده این است که گفتمان شهادت و مقاومت گفتمان عمومی شده و توانسته است نسل جوانان ملتهای منطقه را علیه گروههای تکفیری بسیج کند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی حمله فرهنگی علیه بسیج عمومی نسل جوان را در راستای به شکست کشاند این فرهنگ شمرد و تاکید کرد که باید مراقب حمله ناجوانمردانه دشمن باشیم.
وی در خصوص اینکه امروزه «ایرانی» برای «عراقی»، عراقی برای «سوری» و «افغانستانی» برای سوری ایثار و فداکاری میکند، تصریح کرد: یکی از عالیترین صحنههای شهادت در دوران دفاع مقدس فداکاری و ایثار رزمندگان عراقی در کنار رزمندگان ایرانی علیه صدام بود. امروز وقتی رزمندگان ایرانی به عراقیها در مبارزه با جریانهای تکفیری کمک مستشاری میدهند و در خاک عراق به شهادت میرسند، جواب شهیدان عراقی در دوران دفاع مقدس است.
وی در پایان تاکید کرد: شهادت رزمندگان ایرانی، عراقی، افغانستانی، پاکستانی و لبنانی در خاک سوریه و عراق تجلی وحدت و یا عین وحدت و یکپارچگی جهان اسلام است.
انتهای پیام/ 411