پیام تبریک استاندار زنجان به آیت الله خاتمی
استاندار زنجان در پیامی انتخاب آیت الله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان را به عنوان امام جمعه موفق در امر اقامه نماز تبریک گفت. 
به گزارش دفاع پرس از زنجان،استاندار زنجان در پیامی انتخاب آیت الله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان را به عنوان امام جمعه موفق در امر اقامه نماز تبریک گفت.
اسدالله درویش امیری در این پیام آورده است:
خبر انتخاب مستطاب عالی به عنوان امام جمعه موفق در امر اقامه نماز در بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز کشور در بین ائمه محترم جمعه و جماعات سراسر کشور موجب مسرت و مایه مباهات آحاد مردم نمازگزار استان شور و شعور حسینی از جمله اینجاب گردید.
بی تردید خضوع و فروتنی جنابعالی در جمع اقشار مختلف مردم به ویژه در مدارس و دانشگاهها اثرات عمیق معنوی برجای گذاشته و موجب دعوت خیل عظیم جوانان و نخبگان به جماعات و محافل نورانی نماز را به دنبال داشته و خواهد داشت.
بدینوسیله ضمن ابراز سپاس ویژه از اقدامات بسیار عمیق و ریشه ای جنابعالی در پرداختن به امور فرهنگی و تلاش در جهت تقویت نماز به عنوان یکی از پایه های اساسی معرفت دینی در بین اقشار مختلف مردم استان زنجان به خصوص جوانان و دانشگاهیان، از محضر خداوند متعال توفیقات روزافزون جنابعالی را در جهت تحقق اهداف متعالی معنوی را که در پیش دارید مسالت دارم.
انتهای پیام/
