به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، سرهنگ «مجيد اعظمی مقدم» معاون مبارزه با جرائم اقتصادی پلیس آگاهی ناجا اظهار داشت: مبارزه با جرايم اقتصادي، حوزهاي کاملاً حرفهاي است و ورود پليس در اين بخش علاوه بر آشنايي با جرايم و تخلفات آن، تخصص و توانمندي خاصي را ميطلبد.
وي، دانش اقتصادي را اولين اصل پليس مبارزه با جرايم اقتصادي دانست و با اشاره به برگزاري دورههايي براي ماموران پليس اين حوزه در راستاي ارتقاء دانش و تخصص آنها، گفت: کارآگاهان پليس بايد به سطحي از توانمندي برسند که علاوه بر قابليت شناسايي، پي جويي و مستندسازي جرايم اقتصادي، قادر به مصاحبه، بازجويي، تحقيق و بررسي باشند.
اعظمي مقدم با اشاره به موضوع پيچيدگي و پويا بودن جرايم که طي اين سالها به سرعت تغيير چهره، روش و استراتژي ميدهند، گفت: از اهداف ديگر اين دورهها به اشتراک گذاشتن آخرين شيوه و شگردها، دستاوردها، يافتهها و کشفيات است که ضمن شناسايي، روشهاي مقابله با آن و همچنين نقاط قوت و ضعف را مورد بررسي و تحليل قرار ميدهيم.
وي، بر آسيب شناسي فعاليتهاي جرايم اقتصادي تاکيد کرد و گفت: در اين دورهها، براي نماينده هر يک از استانها اين فرصت فراهم ميشود تا در يک محيط کاملا کارشناسي و تخصصي ديدگاهها، نظرات، آسيبها و چالشها را به اشتراک بگذارند و براي آن راه حل و پاسخ مناسبي پيدا کرده تا بتوانند دستيابي به نتايج را ارتقاء دهند.
معاون مبارزه با جرايم اقتصادي پليس آگاهي ناجا تصريح کرد: از ابتداي تشکيل پليس مبارزه با جرايم اقتصادي، دورههاي آموزشي مختلفي سالانه يکبار به صورت مستمر و مشترک در درون و برون سازمان برگزار ميشود.
اين مقام انتظامي ادامه داد: درصدد هستيم تا سطح آموزشها به گونهاي باشد که هريک از فراگيران بتوانند به عنوان مربي در استان محل خدمتشان، اين دانش را به ديگر کارکنان اين حوزه منتقل کنند.
سرهنگ اعظمي مقدم ادامه داد: مبارزه با اختلاس، جرايم بانکي، زمين خواري، فرار مالياتي و پولشويي از اولويتهاي حوزه جرايم اقتصادي در اين آموزشها به شمار ميآيد.
وي به رشد قابل قبول عملکرد پليس مبارزه با جرايم اقتصادي طي 10 سال گذشته اشاره کرد و گفت: بخش زيادي از اين رشد مربوط به آموزشهاي ارائه شده، تعاملهاي درون و برون سازماني و نيز احصاء معايب و کاستيها و رفع آن است.