وی با اشاره به اينكه قرار است با اجرای طرح كرامت در دو شهرستان پايلوت استانهای همدان و اصفهان، به موضوع پيشگيری از اعتياد پرداخته شود، گفت: دبيرخانه طرح كرامتِ دو شهرستان ملاير و فلاورجان در ستاد مبارزه با مواد مخدر در تهران ايجاد شده است و آماده همكاری با سازمانها و كارشناسان ذيربط در اين زمينه است.
قائم مقام دبيرخانه ستاد با تاكيد بر اينكه برای اجرای مطلوب طرح كرامت، بايد از همه امكانات و ظرفيتها استفاده كرد، بيان داشت: اجرای موفق طرح كرامت در اين دو شهرستان نقش مهمی در اجرای طرح در ساير نقاط كشور دارد و چنانچه نتايج موثری داشته باشد، در سطح ملي اجرايی خواهد شد تا شاهد كاهش آسيب ابتلا به مواد مخدر باشيم.
مويدی افزود: ستاد در اجرای اين طرح نقش هماهنگكننده دارد و چون اين طرح پيشنهادي از سوي بسيج ارائه شده و معتقديم بايد عاشقانه، دلسوزانه و عملياتی شده، اجرايی شود.
وی ادامه داد: اين يک طرح آزمايشی است و همه دستگاهها براي مبارزه با مواد مخدر میبايست به وظيفه خود عمل كنند تا طرح كرامت در اين دو شهرستان انجام شود.
مویدی بیان کرد: براي اجرای طرح كرامت مصوباتی در اين دو شهرستان در حوزههای مختلف مبارزه اعم از فرهنگی و پيشگيری، درمان، مقابله با عرضه، مشاركتهای مردمی و... مصوب شده و اعتباراتی هم تخصيص يافته است.
قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همواره به حوزه مبارزه با مواد مخدر حساسيت داشتهاند و طی دو سال گذشته نيز تاكيد بيشتری بر مبارزه و ضرورت توجه مسئولان داشتهاند و در جلسه آتی با معظم له نيز نتايج اين طرح در محضر ايشان ارائه خواهد شد.
مويدي با اشاره به اينكه طی سه ماه گذشته از اجرای طرح، برنامهريزیهای لازم و بسترسازی مناسب فراهم شده است، گفت: كشور نيازمند الگوی مناسبی در مبارزه با موادمخدر است و اجرای صحيح طرح كرامت ميتواند به الگويی در سطح ملی منجر شود.
انتهای پیام/211