حجتالاسلام علی شیرازی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس در گفت و گو با خبرنگار دفاع مقدس، با اشاره به استقبال مردم از کتاب های دفاع مقدس بیان کرد: اگر مردم با این کتاب ها آشنا شوند گرایش به این کتاب ها سرعت بیشتری پیدا می کند.
وی افزود: جامعه ما رو به رشد بوده و گام های مهمی در زمینه کتاب خوانی برداشته شده است ولی هنوز بسیاری از مردم با این کتابها آشنا نیستند. اگر کسی مطالعه کتاب های دفاع مقدس را شروع کند لازم به ایجاد انگیزه در او نیست چرا که بی اختیاربه سمت خواندن این گونه کتاب که دارای جاذبه خاصی هستند می رود.
حجت الاسلام شیرازی با اشاره به اقدامات دیگر در زمینه گسترش فرهنگ فرهنگ کتاب تصریح کرد: گام بعدی نهادینه کردن حرکت کتاب خوانی در کشور است. باید در سبد اقتصادی هر فرد ایرانی سهم خرید کتاب های دفاع مقدس و حتی اهدای آن در نظر گرفته شود.
وی به برخی مشکلات در موضوع کتاب و کتاب خوانی اشاره کرد و افزود: ما در موضوع رشد فرهنگ کتابخوانی پیشرفت زیادی نداشته ایم. باید زمینه وقف کتاب را باز کرده و فرهنگ اهدای کتاب را ترویج دهیم. خرید کتاب باید نهادینه شود. کتاب های دفاع مقدس جاذبه داشته و تقویت کننده آرمان و فرهنگ ایرانی اسلامی هستند و باید هر زن و مرد ایرانی هر ماه سهمی را برای خریداین کتاب ها قرار دهند.
حجت الاسلام شیرازی در خصوص جای خالی برخی کتاب های حوزه دفاع مقدس عنوان کرد: در پهنه تدوین برخی کتاب ها جای خالی دیده می شود. در برخی مباحث کارهای خوبی صورت گرفته است اما نقص هایی نیز وجود دارد.
وی تصریح کرد: برای مثال در بحث زنان و دفاع مقدس هنوز کار عظیمی صورت نگرفته. البته کتاب هایی نگارش شده است اما نقص هایی وجود دارد. درباره سختی هایی که همسران فرماندهان و زنان رزمنده ما در دوران دفاع مقدس داشته اند کتاب های ارزنده ای می توان نوشت.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس تدارکات جنگ را از دیگر مقوله های قابل کار در حوزه تدوین کتاب برشمرد و افزود: کتاب عباس دست طلا که مقام معظم رهبری بر آن تقریظ نوشته اند در رابطه با تدارکات جنگ است. هنوز در خصوص کمک های مردمی به جبهه ها و همت ائمه جمعه شهرها کار ویژه ای انجام نشده است. اگر بخواهیم تاریخ کمک های مردم استان ها را تدوین کنیم صدها جلد کتاب می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کار زیادی می توان درباره خانواده های چند شهیدی کرد. از روزی که فرزندان این خانواده ها متولد شدند تا زمانی که یکی پس از دیگری به شهادت رسیدند و اینکه خانواده های آنان چه سختی هایی را تحمل کردند می شود کارهای خوبی انجام داد و در خصوص سختی هایی که جانبازان از جمله جانبازان قطع نخاعی متحمل می شوند هزاران نکته ناگفته وجود دارد.