روابط آل خلیفه و صهیونیست ها موضوع جدیدی نیست/ چراغ سبز «ترزا می»
عضو شورای علمای بحرین گفت: روابط میان حکام بحرین با مقامات رژیم صهیونیستی موضوع جدیدی نیست. کشورهای حاشیه خلیج فارس از استقلال برخوردار نیستند و تسلیم امر و فرمان انگلیس و آمریکا هستند.
به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، پس از گذشت بیش از ۶ ماه از اقدام رژیم آل خلیفه در سلب تابعیت آیت الله «عیسی قاسم» رهبر شیعیان بحرین که به تعبیر مقام معظم رهبری همچون ستاره ای در آسمان تشیع هستند، مردم انقلابی بحرین همچنان برای دفاع از رهبر خود در صحنه حاضر هستند و در برابر منزل ایشان تحصن کرده اند.
این در حالی است که نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه صبح روز چهارشنبه گذشته منزل شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین را محاصره کرده و به منزل ایشان یورش بردند.
از سوی دیگر هیأتی از خاخامهای جنبش «حباد» اواخر هفته گذشته به بحرین سفر کرده و در آنجا جشن عید یهودی «حانوکاه» (نور) را برگزار کردند. شبکه های تلویزیونی و سایتهای خبری اسرائیلی تصاویر بحرینیهایی که در منامه در کنار خاخامها در حال رقص و پایکوبی هستند را نمایش دادند. جنبش حماس فلسطین نیز در واکنش به این اقدام، بیانیه داده و حکام بحرین را دعوت به ادامه پشتیبانی از آرمان فلسطین کرده است.
همچنین علمای بحرین تحرکات رژیم آل خلیفه برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و آن را «اقدام تحریک آمیز خطرناک» و خیانت بزرگ به امت اسلامی و عربی برشمردند.
در همین راستا گفتگویی با شیخ «محمد خجسته» عضو شورای علمای بحرین انجام شده است که مشروح آن از نظر می گذرد.
اخیرا ارتباطاتی میان منامه و تل آویو برقرار شده است و شماری از خاخام های صهیونیست به بحرین سفر کرده اند. لطفا در رابطه با عادی سازی روابط میان حکام بحرین و مقامات رژیم صهیونیستی توضیح بدهید؟
روابط میان حکام بحرین با مقامات اسرائیل موضوع جدیدی نیست و همانگونه که در جریان هستید، تمامی کشورهای حاشیه خلیج فارس از استقلال برخوردار نیستند و تسلیم امر و فرمان انگلیس و آمریکا هستند. این کشورها در ظاهر شعار ضد اسرائیلی سر می دهند اما در واقعیت چنین نیست. ارتباط کشورهای حاشیه خلیج فارس با اسرائیل و صهیونیست ها از قبل به صورت مخفیانه دنبال می شده است ولی اکنون این کشورها در حال علنی کردن این رابطه هستند. این موضوع برای کسانی که مسائل حوزه خلیج فارس را پیگیری می کنند، واضح است. روابط تجاری و اقتصادی میان این کشورها با اسرائیل نیز در حالت مخفیانه در جریان است. این کشورها مسأله فلسطین را فراموش کرده اند و امروز این فراموشی و عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی را علنی می کنند.
لطفا در خصوص آخرین تحولات و حوادث در برابر منزل آیت الله عیسی قاسم توضیح دهید. پس از یورش نظامیان آل خلیفه به منزل ایشان، حال ایشان چطور است؟ در خصوص روحیه مردم توضیح دهید.
روز چهارشنبه در ساعت ۹:۵۰ دقیقه صبح به وقت بحرین، مردم وقتی حضور گسترده و زیاد نظامیان رژیم آل خلیفه در برابر منزل آیت الله عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین را دیدند، غافلگیر شدند. مردم وقتی که تلاش نظامیان برای حضور در منزل شیخ عیسی را مشاهده کردند، برای دفاع از رهبر خود در برابر منزلشان گرد آمدند اما با گازهای اشک آور نظامیان آل خلیفه مواجه شدند و با سر دادن شعار، سریعا تجمع کرده و تعدادشان را افزایش دادند تا جایی که نظامیان آل خلیفه به سمت منزل دیگری در نزدیکی منزل شیخ عیسی رفتند و زمانی که حضور پرشور مردم شهادت طلب و مقاوم بحرین را دیدند، در ورود به منزل رهبر شیعیان بحرین ناکام ماندند.
روحیه آیت الله عیسی قاسم عالی و وضعیتشان خوب است. ایشان از هیچ چیز نگرانی ندارند و امورشان را به خداوند واگذار کرده و به نتیجه فکر نمی کنند. مردم بحرین با روحیه عاشورایی در برابر منزل رهبر خود گردآمده اند تا تاکید کنند که حسین زمانشان را تنها نخواهند گذاشت. آنهایی که برای دفاع از شیخ عیسی آمدند، آماده شهادت در راه دفاع از دین و اعتقادات و عزت خود که نمود آن در آیت الله عیسی قاسم است، هستند.
چرا آل خلیفه ناگهان به منزل شیخ عیسی حمله کرد؟ با توجه به اینکه ۱۶ دی جلسه محاکمه ایشان برگزار خواهد شد، به نظر شما آیا حکام بحرین پیش از برگزاری این جلسه نقشه ای در سر دارند؟
هدف آل خلیفه از این اقدام که بیشتر یک مانور بود، سنجیدن میزان پایبندی و مقاومت مردم در دفاع از دین و مرجعت سیاسی و دینی شان بوده است. مردم در این رویداد پیامی را برای حکام بحرین ارسال کردند مبنی بر اینکه برای دفاع از رهبر خود آماده جان فشانی و مومن به رهبرشان هستند. پس از صدور حکم از سوی آیت الله سید کاظم الحائری مبنی بر لزوم دفاع از شیخ عیسی بدون توجه به نتیجه، وضعیت مشخص شد و دفاع از آیت الله عیسی قاسم یک تکلیف شرعی محسوب می شود که مردم نیز برای ادای آن آماده هستند؛ حتی اگر در این راه به شهادت برسند. زیرا شیخ عیسی علاوه بر این که مرجع دینی و سیاسی است، نماد عزت و دین مردم نیز هست.
در رابطه با حمایت لندن از حکام بحرین و حمایت آنها از رژیم آل خلیفه در یورش به منزل شیخ عیسی توضیح بدهید.
پس از انقلاب بحرین در سال های اخیر، سرکوب ها و حملات ظالمانه علیه مردم این کشور به ویژه علیه آیت الله عیسی قاسم تشدید شد؛ در این حملات کشورهای حاشیه خلیح فارس کمک می کردند، انگلیسی ها نقشه می ریختند و این اقدامات با چراغ سبز آمریکا صورت می گرفت.
بنابراین آمریکا نیز در جنایت علیه شیخ عیسی که در بحرین رخ می دهد، دست دارد. حضور ترزا می نخست وزیر انگلیس در منامه که بر خلاف میل مردم بحرین صورت گرفت، با هدف مشروعیت بخشی به حکام بحرین و دادن چراغ سبز به رژیم آل خلیفه برای تداوم سرکوب ها بود. بنابراین لندن در این مسأله نقش پررنگی دارد و همزمان یکی از متحدان اصلی حکام بحرین محسوب می شود. پس این کشور نیز در حملات علیه شیخ عیسی مسئولیت دارد.
وزارت کشور بحرین اعلام کرده که هدف آنها از یورش به منطقه الدراز، بازداشت افراد تحت تعقیب بوده است. تحلیل شما از این موضوع چیست؟
حکام بحرین وقتی که حضور پرشور و دفاع مردم از آیت الله عیسی قاسم را دیدند مدعی شدند که در صدد یورش به منزل شیخ عیسی نبوده اند و به دنبال بازداشت افراد تحت تعقیب بوده اند. این در حالی است که قرائن و شواهد خلاف این ادعا را نشان می دهد؛ نظامیان بحرین با بستن خیابان های اطراف، خودروهای نظامی و تجهیزات زیادی را در این خیابان ها مستقر کردند.
این در حالی است که فردی که از سوی نظامیان بحرینی بازداشت شد، ۱۶ سال سن بیشتر نداشت. آیا برای بازداشت چنین فردی به این همه ادوات و تجهیزات نظامی نیاز است؟! این ادعا خنده دار و مضحک است. زمانی که آل خلیفه متوجه شد که تنها راه دستیابی به شیخ عیسی، جاری کردن خون مردم و عبور از جنازه های آنها است، برای سرپوش گذاشتن بر شکست خود این گونه ادعا کرد.