به گزارش خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس، «علی صدرالسادات» معاون نیروی انسانی معاونت توسعه و منابع انسانی رئیس جمهوری در دومین همایش گسترش همکاریهای آموزشی سازمان بازرسی کل کشور با دستگاههای اجرایی، با اشاره به آمار نیروی انسانی شاغل در دستگاههای دولتی اظهار کرد: یکی از مشکلات جامعه نبود جامعیت در نظام اداری بوده که برای حل این مساله تجربیات باید در خدمت همه قرار بگیرد.
وی ادامه داد: از برنامههای اصلاحات نظام اداری میتوان به مهندسی نقش و ساختار دولت، توسعه الکترونیک و هوشمندسازی و خدمات عمومی در فضای آموزش اشاره کرد.
معاون نیروی انسانی معاونت توسعه و منابع انسانی رئیس جمهوری با اشاره به اهداف برنامه مدیریت سرمایه انسانی تشریح کرد: جذب نیروی انسانی متناسب با نیازها، تعالی سرمایه انسانی و استفاده و بهرهوری از آنها در راستای تحقق اهداف کشور است.
صدرالسادات افزود: به نسبت تکالیف قانونی مان بیش از 500 هزار نیروی انسانی باید از بخشهای دولتی خارج شوند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو میلیون و 300 هزار نفر کارمند در دولت داریم که باید یک میلیون و 700 هزار باشند.
معاون نیروی انسانی معاونت توسعه و منابع انسانی رئیس جمهوری با اشاره به تصویب برنامه اصلاح نظام اداری در قالب نقشه راه گفت: در ادامه برنامههای اصلاحات اداری در دورههای گذشته، هشت برنامه با عناوین مشخص مصوب و برای هر کدام موضوعات استراتژیک و هدف تعریف شده است.
صدرالسادات خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما این است که از تجربیات استفاده مطلوب نمیشود و البته مصوب کردن این برنامه بدین معنا نیست که تاکنون کسی روی این موضوعات کار نکرده است.
معاون نیروی انسانی معاونت توسعه و منابع انسانی رئیس جمهوری با اشاره به اهمیت موضوع ساماندهی نیروی انسانی گفت: در رشتههایی نیروی مازاد فعالیت میکنند، در حالی که برخی حوزهها با کمبود نیرو مواجه هستند.
وی افزود: یک مدل برنامهریزی هماهنگ مشخص که در دستگاههای اجرایی عرضه و تقاضا را مشخص کند و بر اساس آن بتوان عمل کرد، نداریم؛ از این رو اقدامات اساسی مرتبط با موضوع بازنگری و اصلاح سیستمها و فرآیندها انجام میشود.
صدرالسات اذعان کرد: اقدامات اساسی همگی باید مرتبط با موضوع بازنگری و اصلاح سیستمها و فرآیندها باشد تا نتیجه مطلوبی بهدست آید.
وی ادامه داد: با توجه به سرمایهگذاریهایی که انجام شده است در دستگاههای اجرایی در خصوص ارتقاء و بهبود نظام مدیریتی سرمایههای انسانی باید برنامهریزی درستی داشته باشد.
معاون نیروی انسانی معاونت توسعه و منابع انسانی رئیس جمهوری در پایان گفت: برای انجام این اقدامات اساسی باید به دو رویکرد تدوین مدل و بازنگری سیستمها طراحی از صفر و الگوگیری و بومیسازی توجه داشته باشیم.