به گزارش دفاع پرس از مازندران، احد جاودانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سیمرغ اظهار داشت: فضای مجازی امروز بر زندگی حقیقی مردم اثرگذار گذاشته است و لازم است تمامی دستگاهها به طور جدی و با حساسیت بیشتر بر روی هویت فرهنگی ورود پیدا کنند.
وی با بیان اینکه مسئولان در کنار مسائل اقتصادی باید نگران مسائل فرهنگی جامعه هم باشند، گفت: روحانیون و مبلغین می توانند با بهره گیری از این فضا ، به مقابله با دین زدایی دشمن بپردازند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: با توجه به نگاه مقام معظم رهبری، بهتر است که استفاده از فضای مجازی بر مبنای یافته های علمی، آموزه دینی و غیره باشد تا به پیشرفت های بالایی رسید.
وی با بیان اینکه امروز آثار تهاجم فرهنگی نه تنها در ایران بلکه در همه کشورها ورود پیدا کرده است، اداه داد: کشورهای غربی درصدد هستند تا با حاکم کردن نظام سلطه، تمام توجهات را به خود جلب کند.
جاودانی گفت: در زمان های گذشته تبلیغات از طریق تلویزیون، مساجد، دانشگاه و دیگر امکانات و ابزارها شکل می گرفت، اما هم اکنون بیش از 18 هزار شبکه تلویزیونی در ایران قابل رویت است که می طلبد تا نسبت به حفظ، صیانت از باورهایمان گام موثری برداریم.
وی اضافه کرد: هم اکنون 300 ماهواره، 170 شبکه فارسی و 2 هزار شبکه ماهواره بدون دیش های پیشرفته راه اندازی شده است.
جاودانی به استفاده از 40 میلیون نفر ایرانی از تلفن همراه اشاره کرد و گفت: این تعداد افرادی هستند که از طریق تلفن همراه به فضای مجازی متصل می شوند که بیشترین تولیدکنندگان مطالب تلگرام در فضاهای مجازی را ایرانیان با 76 درصد تشکیل می دهند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد مازندران همچنین به فلسفه انقلاب اسلامی تغییر باورها و نگاه ها بود اشاره کرد و گفت: در زمان حکومت پهلوی شاه درصدد بود تا باورهای دینی و ملی انقلاب اسلامی ایران را تغییر دهد و مردم با حضور در صحنه ها درصدد بودند تا باورهای خود را مجددا بازبینی و با نگاه درست دینی از نظام دفاع کنند که این امر هم منجر به وقوع انقلاب اسلامی شد.
وی با بیان اینکه اگر می خواهیم زندگی خوب، توام با آرامش را داشته باشیم باید باورهای فرهنگی و دینی را حفظ کنیم و گسترش دهیم، افزود: انقلاب اسلامی بر این مبنا شکل گرفته است تا بتوانیم یک کشور مستقل راه اندازی کنیم.
انتهای پیام/