سردار غیبپرور:
مساجد، محور حرکت بسیج در دوران مدیریت جدید/ قرضالحسنهها راهاندازی میشوند
رئیس جدید سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه تاکیدش در بسیج مساجد به خدمترسانی و توجه به مردم است چرا که جامعه تشنه امید و نشاط است، از تأمین بخش مهمی از منابع صندوق قرضهالحسنه مساجد خبر داد.
به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، سردار غلامحسین غیبپرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز (چهارشنبه 6 بهمن) در مراسم تقدیر از برترینهای بسیج مساجد با تشکر از حضور فعالان مساجد که در کانون مساجد فعال هستند یادی هم از شهدای آتشنشان کرد و گفت: عزیزانمان در آتشنشانی ثابت کردند که در انقلاب اسلامی خط ایثار و شهادت همچنان استمرار دارد.
وی با اشاره به اینکه توقع است که بعد از 4 دهه که از انقلاب اسلامی میگذرد کارکردهای مساجد یک حرکت رو به جلو داشته باشد، افزود: اینکه دارد یا خیر احتیاج به یک جلسه دقیقتر دارد اما این پیشرفت باید دائمی و مستمر باشد. وقتی کوهنوردی به کوه میرود دائما باید به قله نگاه کند و فریب نخورد که چقدر بالا آمدهام.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: پرداختن به امور مساجد دارای دو جنبه است؛ جنبه انفرادی و جنبه جمعی آن که اکنون به جنبه انفرادی آن نمیپردازم اما جنبه اجتماعی آن که سخن تازهای نیست و از صدر اسلام اینگونه بوده است. مسجد قبا روز اول نقشآفرینی در جامعه داشت مرکز اقدامات فرهنگی، تعاملات سیاسی، رونق اقتصادی، رسیدگی به احوالات مردم بوده است. در طول انقلاب و نهضت اسلامی هم اینگونه بوده است. نقش مسجد گوهرشاد و فیضیه در طول نهضت انقلاب اسلامی کشورمان مشخص است و در طول 8 سال دفاع مقدس نیز حرکت به سمت جبههها از مساجد شروع شد که هماکنون نیز هر مسجدی معطر به شهیدی است.
غیبپرور گفت: امروز هم مسجد باید کارکرد کانون انسجامبخشی داشته باشد. کانون به معنای جایی است که هم به آن توجه دارند و محل همگرایی همگان است.
وی ادامه داد: مسجد حتما محل انسانسازی است وقتی مومنین دور هم جمع میشوند و معارف دینی را هم میشنوند و یاد میگیرند، این شاهراه تکامل و یادگیری است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه مسجد باید مأمن و پناه مردم باشد، گفت: احساس سکینه دل و آرامش روح از صفای مسجد باید ایجاد شود. در بعد اجتماعی مسجد میبایست محل خدمترسانی باشد اگر در شهری اصحاب و ارکان مسجد به احوالات مردم توجه داشته باشند که چه کسی چه مشکلی دارد وضعیت جامعه ما بسیار بهتر از اکنون میشود. مقام معظم رهبری میفرماید مسجد باید هسته مقاومت باشد و منظور از مقاومت، مقاومت و اقدامات نظامی نیست بلکه از آن بالاتر مقاومت فرهنگی است. خاکریز فرهنگی اگر درست باشد همه چیز از بین میرود.
غیبپرور گفت: بنده از روز اولی که آمدم محوریتم آن بود که با بسیج مساجد حرکت کنم و این حرکت الزاماتی دارد و آن انسجام و اتحاد ارکان مسجد است. امام جماعت پایگاه بسیج هستند و محوریت باید با امام جماعت باشد بنده مخالف هستم که بچههای بسیج مشغول کار در پایگاه باشند در حالیکه امام جماعت مشغول نماز است و همه بسیجیان باید به محوریت امام جماعت قائل باشند.
وی با بیان اینکه مساجد باید هستههای علمی، جهادی و گروههای خدمترسانی که جویای احوال مردم باشند را داشته باشند گفت: به این منظور باید صندوق قرضالحسنه برای هر مسجدی ایجاد کرد. اکنون این خبر خوش را بدهم که بخش مهمی از منابع ایجاد این صندوق هم به توفیق الهی مهیا شده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: مسجد هم باید کار علمی بکند و هم به معیشت مردم رسیدگی کند. با این اقدامات دیگر مسجد خانه سالمندان نخواهد بود بلکه زمزم دائمالفوران انقلاب اسلامی برای جوانان این مرز و بوم خواهد بود که خشکی در آن معنا ندارد و آن موقع میتوانیم سربلند در مقابل مقام معظم رهبری ادعا کنیم که در بنیادیترین مکان انقلاب اسلامی کاری کارستان کردهایم.
غیبپرور گفت: تاکید بنده در بسیج مساجد به خدمترسانی و توجه به مردم است چرا که جامعه تشنه امید و نشاط است و انقلاب اسلامی این قابلیت را دارد که دمادم در مردم امید و نشاط بدمد و این احتیاج به کانون دارد و کانون آن مساجد است.
وی افزود: در رابطه با مساجد طرحی را به مراجع عظام و علما دادهایم اما در مساجد تصدیگری نمیخواهیم انجام دهیم بلکه میخواهیم مکمل باشیم.