حجت الاسلام دانش در همایش مدیران هنری بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس:

راه سیر و سلوک «تفکر و تعقل» است/ دفاع مقدس موجب درخشش «حاتمی‌کیا» شد

رئیس اداره عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه راه رسیدن به مراحل سیر و سلوک تفکر و تعقل است، اظهار داشت: اگر دفاع مقدس نبود شاید جوانانی مانند «حاتمی‌کیا» فیلم‌ساز نمی‌شدند.
کد خبر: ۲۲۳۶۷۵
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰ - 26January 2017
راه سیر و سلوک «تفکر و تعقل» است/ دفاع مقدس موجب درخشش «حاتمی‌کیا» شدبه گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، حجت‌الاسلام و المسلمین دانش رئیس اداره عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در همایش مدیران هنری ادارات کل استان‌های این بنیاد با بیان اینکه بحث سینما و هنر موضوعی تخصصی است، اظهار داشت: سینما کار سخت و دنباله داری است. گاهی اوقات یک سخنرانی در یک بیت شعر تجلی پیدا می‌کند و این موضوع در سینما تجلی چندجلد کتاب در یک فیلم خواهد بود.
 
وی گفت: شاید اگر دفاع مقدس نبود جوانانی مانند «ابراهیم حاتمی‌کیا» نیز سینماگر نمی‌شدند. فیلمی مثل «مختارنامه» که زحمات زیادی برای آن کشیده شده است شخصیت‌هایی را به مردم معرفی کرد که کسی آن‌ها را نمی‌شناخت. این مسئله از ویژگی‌های سینما است.
 
رئیس اداره عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: تاثیرگذاری سریال «سیمرغ» روایتی از رشادت‌های شهیدان شیرودی و کشوری در مقطعی به قدری بود که همه مردم منتظر پخش قسمت‌های بعدی آن بودند. «شرح حال شهید تندگویان» در ادامه این برنامه‌ها همه از ابتکارات کسانی است که در سینما تلاش کردند و موفق شدند.
 
حجت‌الاسلام دانش گفت: درباره شهید آوینی که در رشته معماری تحصیل کرده بود باید گفت که ایشان فیلم‌سازی را بعد از انقلاب با تولید مستندهایی درباره شهر گنبد آغاز کرد و سپس وارد گروه جهاد شد. شهید آوینی بلافاصله با شروع جنگ به جبهه رفت که مجموعه 11 قسمتی درباره علت سقوط خرمشهر را ساخت.
 
وی ادامه داد: ما تلاش‌های موسسه روایت فتح را مدیون شهید آوینی هستیم. سینمای دفاع مقدس از سال 1360 با کارگردانانی مثل مرحوم ملاقلی‌پور به وجود آمد. کمال تبریزی، سیف‌الله داد و احمدرضا درویش در ادامه این مسیر به میدان آمدند.
 
رییس اداره عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بیان کرد: سینماگران مطرح امروز ما آرام آرام با دفاع مقدس مطرح شدند و به ستارگان درخشان سینما تبدیل شدند.
 
حجت‌الاسلام دانش عنوان کرد: هنر گستردگی خاصی دارد و هر کسی نمی‌تواند فیلم و کمدی بسازد بلکه به استعداد خاصی نیاز دارد. موضوعات دهه فجر در هزاران فیلم تجلی کرده است اما اگر کسی بخواهد کار جدیدی ارائه دهد کار سختی است. بعد معنوی رزمنده‌ها در جنگ عامل پیروزی بود و واقعیت این است که سینمای امروز رزمندگان را سطحی نشان می‌دهد.
 
وی با معرفی کتابی از مرحوم «ملاقلی حسین همدانی» گفت: اگر کسی می‌خواهد در زندگی روزمره موفق باشد باید در  24 ساعت روز، زمانی را برای خودسازی در نظر بگیرد. هر جایی گیر کردید وضو بگیرید و نماز بخوانید. می‌فرماید در روز چندین بار استغفار کنید و اگر می‌توانید سر بر سجده بگذارید، چون خدا دوست دارد با او حرف بزنید.
 
حجت‌الاسلام دانش تاکید کرد:‌ اینکه می‌گویند خدا به ما توجه نمی‌کند درست نیست. انس با قرآن مسئله مهمی است که باید مورد توجه فعالان عرصه هنر قرار گیرد.
 
وی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند «اگر کسی نمی‌تواند قرآن را تلاوت کند سوره‌هایی را که بلد است را بخواند.» متاسفانه امروز قرآن فقط برای ختم و مراسمات استفاده می‌شود. اگر کسی می‌خواهد موفق باشد ذکر یونسیه را ترک نکند. باید برای خودمان برنامه شخصی داشته باشیم و 24 ساعت روزانه نیم ساعت را به خودمان بپردازیم و این نیم ساعت را با خدا خلوت کنیم.

انتهای پیام/ 121
نظر شما
پربیننده ها