آقاقلی‌زاده در نمایشگاه «روزی روزگاری آمریکا»:

انقلاب اسلامی همان مبارزه با آمریکا است/ هنرمند باید وارد مسائل سیاسی شود

احمد آقاقلی‌زاده در مراسم افتتاح نمایشگاه آثار گرافیک خود، گفت: هنرمند باید وارد مسائل سیاسی شود، هنرمندی که تعهد نداشته باشد و بخواهد تنها به ترسیم طبیعت اکتفا کند، اثر قابل توجهی ارائه نکرده است.
کد خبر: ۲۲۴۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۵ - 01February 2017
انقلاب اسلامی همان مبارزه با آمریکا است/ هنرمند باید وارد مسائل سیاسی شودبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، نمایشگاه آثار گرافیک «احمد آقاقلی‌زاده» با عنوان «روزی روزگاری آمریکا» با حضور جمعی از مسئولان فرهنگی و هنری همچون مرتضی گودرزی دیباج مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، علیرضا معینی بخش معاون اداری، مالی و پشتیبانی حوزه هنری و جمعی دیگر از هنرمندان عرصه تجسمی در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری افتتاح شد.

احمد آقاقلی‌زاده، گرافیست و استاد دانشگاه، درباره آثار به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه، اظهار کرد: در این نمایشگاه 27 اثر تازه از من به نمایش گذاشته شده که این آثار مربوط به سال‌های 94 و 95 است و موضوع اصلی آن به معرفی چهره واقعی آمریکا و  اقدامات ضد انسانی و استعماری دولتمردان آمریکا در جهان اختصاص دارد.

وی ادامه داد: با ورود کامپیوتر و تجهیزاتی همچون قلم نوری و رنگ‌های دیجیتال، رنگ و قلم از دست هنرمندان گرافیست پایین آمد و من هم همچون بسیاری دیگر از گرافیست‌های امروز، در تمام آثار تازه‌ام، از فضای دیجیتال بهره برده‌ام.

آقاقلی‌زاده با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی در واقع مبارزه با آمریکا بوده است، گفت: مبارزه با آمریکا هنوز هم ادامه دارد و دشمن همچنان دست از سر ما و ملت های مظلوم جهان همچون مردم عراق و سوریه و بحرین برنداشته است. من هم سعی کردم در آثارم به نوعی ماهیت دولت آمریکا را نشان دهم.

این هنرمند و استاد دانشگاه همچنین گفت: هنرمند باید وارد مسائل سیاسی شود، هنرمندی که تعهد نداشته باشد و بخواهد تنها به ترسیم طبیعت اکتفا کند، اثر قابل توجهی ارائه نکرده است. اگر امروز اثر هنری ارائه دهیم که بر جامعه تاثیر بگذارد و پیامی به مخاطب منتقل شود، کار هنری کرده‌ایم.

نمایشگاه «روزی روزگاری آمریکا»، از 12 تا 30 بهمن ماه، شنبه الی چهارشنبه، از ساعت 9 تا 18 دایر است و علاقه‌مندان برای حضور در این نمایشگاه می‌توانند در زمان یاد شده به گالری ابوالفضل عالی واقع در خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ مراجعه کنند.
 
منبع: فارس
نظر شما
پربیننده ها