قیام دختران کُد‌نویس آی تی آمریکا علیه «ترامپ»

«ریشما ساجانی» مدیر اجرایی دختران کُد نویسGirls Who Code به‌عنوان چهره برجسته دنیای آی تی زنان در امریکا اعلام کرد علیه سیاست‌های مهاجرتی ترامپ می‌ایستد.
کد خبر: ۲۲۵۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۶ - 05February 2017
به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع پرس، سازمان زیر نظر «ریشما ساجانی» مدیر اجرایی دختران کُد نویسGirls Who Code که توانسته به 40 هزار دختر آموزش برنامه‌نویسی کامپیوتر بدهد، اکنون در برابر سیاست‌های مهاجرتی ترامپ قیام کرده و به‌عنوان یک فرد حقوق‌دان علیه رئیس‌جمهور امریکا ایستاده است.

وی در نامه‌ای رسمی از همگان خواست تا همان‌طور که مهاجران از سراسر دنیا به این سرزمین آمده و آمریکا را بنا نهاده‌اند، علیه ترامپ قیام کنند.

والدین ساجانی اهل گجرات هند بودند که از اوگاندا به امریکا آمدند و ریشما را در ایلینوی به دنیا آوردند.

وی به‌عنوان بخشی از جامعه آی تی آمریکا قرار است با مسافرت به ایالت‌های مختلف، علیه ترامپ صحبت کند.

همچنین خانم «ریجاینا دوگن» / Regina Dugan که یک زمانی کاخ سفید را به مقصد گوگل ترک کرد و حالا ساختمان شماره 8 فیس‌بوک را اداره می‌کند، در اقدامی ضد ترامپی اعلام کرد وی و کارمندان فیس‌بوک از انجام پرواز داخلی خودداری می‌کنند و از مردم خواست سوار هواپیما نشوند. روزانه 2 میلیون آمریکایی از هواپیما برای مسافرت استفاده می‌کنند و عدم استفاده از هواپیما برای مسافرت می‌تواند ضرری 5 میلیارد دلاری به خطوط هواپیمایی بزند.

منبع:خبرآنلاین

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار