امیر نصیرزاده در مدرسه علوی:
متخصصان جوان نهاجا گامهای مهمی در زمینه ساخت و بهینه سازی تجهیزات برداشتهاند
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش گفت: متخصصان جوان و دانشمندان نهاجا گامهای مهمی را در زمینه ساخت، بهینه سازی و به روز نگهداشتن قطعات، تجهیزات و نیازمندیهای فنی خود برداشتهاند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی
دفاع پرس، امیر سرتیپ «عزیز نصیرزاده» معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش بعد از ظهر امروز در مراسم گرامیداشتی که در آستانه روز 19 بهمن، روز نیروی هوایی ارتش در دبیرستان علوی برگزار شد، اظهار داشت: نیروی هوایی ارتش به دلیل بصیرت دینی کارکنانش، در پیروی از مکتب اسلام و دفاع از آرمانهای آزادیخواهانه حضرت امام(ره)، با اقدام ارزشمند خود در روز 19 بهمن 57 در مدرسه علوی و بیعت با آن یار سفر کرده در سرعت بخشیدن به روند پیروزی انقلاب اسلامی در ایران نقش آفرینی کرد.
وی افزود: حضور کارکنان نیروی هوایی در مدرسه علوی و بیعت با امام راحل این واقعیت را بیان میکند که تصمیم بیعت دارای ریشههای عمیقی در بین کارکنان نیروی هوایی بوده و کانونهای انقلابی در پایگاههای دزفول، همدان، اصفهان، شیراز، تبریز، بوشهر و بندرعباس در سالهای 56 و 57 به اشکال مختلف شکل گرفته است.
نصیرزاده ادامه داد: بازبینی پروندههای سیاسی تعداد زیادی از کارکنان نیروی هوایی که منتظر حکم اعدام در زندان ستمشاهی در خاش بودند نیز، بیانگر آن است که پیوند ذاتی فرزندان ایران زمین با مرجعیت دینی از یک سو و لمس بیش از پیش استثمار منابع مادی، فرهنگی و فکری در کنار مستشاران خارجی از سوی دیگر که ارادهی ابتکار و خلاقیت را از بدنهی نیروی هوایی سلب کرده بودند، باعث شکل گیری اندیشههای استقلال طلبی در سطوح مختلف نیروی هوایی شد در حالی که هیچ یک از کارشناسان نظامی داخلی و خارجی تصور نمیکردند که نیروی هوایی به دلیل برخورداری از امکانات و آموزشهای استعماری و انس با مستشاران خارجی و فرهنگ غربی، در پیشگاه امام و امت انقلابی سر تعظیم فرود آورد.
معاون هماهنگ کننده نهاجا تصریح کرد: اگرچه همه تلاش رژیم شاهنشاهی در قبل از انقلاب بر آن بود که این نیروی تخصص محور را با تجهیز جدیدترین سلاحها و ابزارهای نظامی به کشورهای بیگانه وابسته نموده و اجازه دخالت به کارکنان متخصص این نیرو در بخشهای مهندسی و بازسازی جنگ افزارها نمیدادند.
وی گفت: اما با پیروزی انقلاب اسلامی کارکنان نیروی هوایی ارتش از قید وابستگی و فرمانبری از مستشاران آمریکایی رهایی یافته و زندگی و هویت مستقلی پیدا نمودند و با شروع جنگ تحمیلی موضوع توجه به توان داخلی ابتدا به صورت خودجوش و سپس به طور برنامه ریزی شده در این نیرو دنبال شد.
امیر نصیرزاده خاطرنشان کرد: متخصصان جوان و دانشمندان نهاجا گامهای مهمی را در زمینه ساخت، بهینه سازی و به روز نگهداشتن قطعات، تجهیزات و نیازمندیهای فنی خود برداشتند که پس از گذشت نزدیک به چهار دهه تلاش و انجام طرحهای مختلف صدها پروژه را به بهره برداری رساندهاند.
وی افزود: این نیروهای فداکار و سلحشور در جریان جنگ تحمیلی با اتکا به توانمندیهای خود و بدون احساس وابستگی به بیگانگان رشادتهای کم نظیری از خود نشان دادند.
معاون هماهنگ کننده نهاجا گفت: آنگاه که دین، میهن و مرزهای کشور جمهوری اسلامی ایران آماج حملات ناجوانمردانه صدامیان شد، نیروی هوایی ارتش در ماههای نخست جنگ با انجام چند عملیات بزرگ اعم از کمان 99، عملیات مروارید و حمله به اچ 3، از پیشروی دشمن جلوگیری کرد و نقشه پلید رژیم بعث و حامیان جهانی آن را نقش برآب کرد و سند زرین دیگری از افتخار را در تاریخ انقلاب به ثبت رساند.
امیر نصیرزاده بیان داشت: رزمندگان نیروی الهی هوایی در اولین ساعات پس از حمله، پیشتازان شهادت شده و با صلابت و صداقت مثال زدنی همچون بیعت نخستین شان با امام راحل در 19 بهمن 57 در عرصه دفاع مقدس نیز مردانه ایستاده و حماسههای پرشوری در دفاع از کیان اسلام و انقلاب آفریدند.
وی ادامه داد: تجربه ارزشمند 8 سال دفاع مقدس در برابر قدرتهای شرق و غرب به عنوان کاملترین دروس دانشگاهی و علمی برای ادامه راه جوانان و کارکنان نهاجا در سخت ترین شرایط حاصل گشته است.
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش تاکید کرد: اگر چه این تجربه ارزشمند به بهای از دست دادن فرماندهان، مبتکران و دانشمندانی همچون شهید بابایی، شهید اردستانی، شهید ستاری و شهید دوران بدست آمده است اما با توجه به تعالیم ارزشمند اسلام تاثیر خون پاک آن شهیدان والامقام که برای حفظ آرمانهای اسلام جنگیدهاند خود سبب رونق این چرخه سازندگی در کشور و به ویژه نیروی هوایی شده است.
امیر نصیرزاده بیان داشت: عبور سرافرازانه از پیچ و خمهای 8 سال دفاع مقدس و تحمل تحریم همه جانبه، دست ما را به قلههای خود اتکایی رساند، به گونهای که در دوره پر افتخار سازندگی، با تلاش و کوشش متعهدانهی کارشناسان این نیرو و همراهی فرهیختگان و صاحبان خرد و اندیشه در مراکز معتبر دانشگاهی و صنعتی کشور به حول و قوهی الهی غبار وابستگی از چهرهی نیروی تجهیزات محور هوایی زدوده شد، چنانچه امروز نیروی هوایی الهی در حوزههای مختلف از جمله آموزش نیروی انسانی متخصص، تعمیر تجهیزات پیچیده، ساخت و تولید قطعات متعدد، ساخت انواع شبیه سازهای پروازی، طراحی و ساخت انواع مهمات هوایی و موشکهای پیشرفته، طراحی و ساخت جنگندههای بومی به بالاترین سطح خودباوری و افتخار رسیده است و بعنوان دستان بلند ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت زعامت و رهبری فرماندهی معظم کل قوا، آماده دفاع از مسلمانان مظلوم و ستم کشیده در مقابل جنایتکاران و خونخواران متحد تکفیری و صهیونیستی میباشد.
وی خاطرنشان کرد: فرصت حضور در میعادگاه کارکنان نهاجا با امام عزیز را مغتنم شمرده و ضمن تجدید بیعت با آرمانهای امام عظیم الشان و فرماندهی معظم کل قوا این روز بزرگ را به شما همرزمان عزیز تبریک گفته و اطمینان میدهم که فرزندان جان برکف و آسمانی ملت در نیروی هوایی با عزمی راسخ و ارادهای آهنین در فرمانبرداری از ولی امر خویش آمادهاند و با توکل بر خداوند متعال و تمسک به اهل بیت عصمت و طهارت و تاسی از یاران سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین تا نثار آخرین قطره خون خود در حفظ تمامیت ارضی ایران اسلامی و دفاع از حریم مطهر ائمه اطهار(ع)، حاکمیت اسلام و پاسداری از ارزشها و آرمانهای اسلامی پا در رکاب خواهند بود.