به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر
دفاع پرس، «محمد حیدری» در مراسم اختتامیه جشنواره فجر اظهار داشت: خوشحالم که دعوا و جدال امروز اهالی فرهنگ و هنر بر سَر داوری ثار جشنواره است. چقدر خوشحالیم در مملکتی آرام زندگی میکنیم. امروز فرصت جدال فرهنگی داریم و این ذات انقلاب فرهنگی ماست.
وی گفت: خوشحالیم که بدانیم در چه شرایطی زندگی میکنیم. دشواریهای اقتصادی و امنیتی کشور را باور داریم؛ خوشحالیم که سینمای ایران به این مضامین توجه دارد. نشانیهایمان امید است و یافتن مفاهیم شریف.
دبیر جشنواره فیلم فجر بیان کرد: بیایید برای ایران که خونهای فراوان در راه استقلال و آزادی آن دادهایم، تلاش کنیم. سینمای ایران دست مردم را میفشارد و میبوسد. اهل سینما در جستجوی فرهنگ است. سینمای ایران مرهی برای زخمهاست و بری زندگی متعالی ایران تلاش میکند.
حیدری خاطر نشان کرد: افتخار ماست که در خدمت سینمای پرشکوه ایران اسلامی ایران هستیم. سینما ایران مستقلترین دستاور انقلاب است. سرمایه و آموزش همه دستاورداش متعلق به خودش است.افتخار کنیم که تولید افتخارمان برای مردم ایران است. توفیق بر قلب مردم رفتن سرمایه بزرگی برای سینماست.
«سیمزغ» ویژه فیلم کوتاه
جایزه ویژه فیلم کوتاه سی و پنجمین جشنواره امسال به «کاوه مظاهری»برای فیلم کوتاه روتوش اهدا شد.
مظاهری گفت: امیدواریم این بخش از سال بعد جشنواره اضافه شود. بعد از هفت سال محرومیت ما از جشنواره فجر خوشحالیم که سیمرغ را دریافت کردم. سیمرغ امشب را به شش فیلمی که در طول شش سال گذشته میتوانستند سیمرغ بگیرند تقدیم میکنم.
«سیمرغ» بخش سینما حقیقت
سیمرغ بهترین دستاورد فنی و هنری به «سید وحید حسینی» برای مستند «بزم رزم» اهدا شد. حسینی پس از دریافت سیمزغ این بخش گفت: معمولا مستند سازان از غربتشان در جشنواره فجر میگویند که اتفاقی رخ نمیدهد. امسال اهالی سینما نیامدند فیلمهای ما را ببینید. سالنهای ما خالی بود و امیدوارم فرقی برای فیلمها قائل نشوید.
سیمرغ بخش بهترین کارگردانی مستند به «یاسر خیر» برای فیلم مستند آهستگی اهدا شد. وی گفت:احساس خوبی دارم. همیشه از بچگی جشنواره را از تلویزیون میدیدم. امسال فیلمهای خوبی به جشنواره رسید که مخاطب را راضی از سالن بیبرون میبرد. اگر سینما نبود جهانی برای من جذابیت نداشت. امیدوارم مستند همانند تمام جشنوارههای دنیا به بخش اصلی جشنواره بیاید و این امکان را به مخاطب بدهیم تا از بین فیلم داستانی و مستند خودش انتخاب کند.
سیمرغ بهترین فیلم مستند به «حسام اسلامی» برای فیلم متهمین دایره بیستم رسید. اسلامی پس از دریافت این سیمرغ گفت: از بچههای کار و دفاع از کودکان تشکر میکنم که بدون همکاری آنها این فیلم ساخته نمیشد.