کربلا در ماتم فاطمه(س)

کربلای معلا از روز (شنبه) این هفته همزمان با شروع ایام فاطمیه و سالروز شهادت خانم حضرت فاطمه کبری (س)، دوباره سیاه‌پوش شد و رنگ غم به خود گرفت.
کد خبر: ۲۲۶۹۰۲
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۹ - 12February 2017
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، حرمین حسینی و عباسی این روزها و شب‌ها میزبان زائرانی است که سفر زیارتی آنان مصادف با ایام فاطمیه شده است.

این روزها در و دیوار کربلا رنگ غم به خود گرفته و این ارض مقدس شلوغ تر و پرازدحام تر از ایام عادی است و هر روز دسته های بزرگ زائرانی از راه دور و نزدیک از راه می رسند تا این غم و مصیبت بزرگ را به سالار شهیدان تسلیت بگویند.

پیر و جوان ، زن و مرد همراه با کودکان و اطفال چند روزه خود می آیند تا در بارگاه قدسی سرور و سالار شهیدان تبرک بجویند و دست به دعا بردارند؛ برای خود و فرزندانشان و برای برقراری صلح و آرامشی که این روزها گویا از سراسر منطقه رخت بربسته است.

از همین رو عتبات حسینی و عباسی ، بیرق های سیاه را به نشانه عزا بر فراز بلندای حرمین و بین الحرمین برافراشته اند و در بین الحرمین به همین مناسبت از سوی برخی هیات های مذهبی بصورت نمادین خانه آن حضرت را طراحی کرده اند، درونش تابوتی آراسته اند و دود عود در محیط اطراف پراکنده اند و همه اش به یاد مظلومیت فاطمه است که تاریخ هم درخصوص زمان دقیق شهادت و هم درباره محل دفنش سکوت کرده است.

این روزها ، برخی زائران عراقی و ایرانی نیز در ضمن زیارت بارگاه اباعبدالله الحسین و ابوالفضل العباس(ع)، دسته های سینه زنی راه انداخته اند و یا در گوشه ای از صحن با ذکر مصیبت مداحان می گریند.

شنبه شب در گوشه ای از صحن مقدس حسینی، جمعیت گرد یک منبر حلقه زده، زانوی غم بغل گرفته بود، در شبی که به اعتقاد علمای شیعه، اولین روایت از تاریخ شهادت آن حضرت است.

همه پای سخنان خطیب معروف عراقی، الحمیداوی نشسته بودند و دور منبرش حلقه زده بودند که ذکر مصیبت های آن حضرت را بعد از وفات پدر می گفت و عزاداران 'های های' می گریستند.

شیخ مهدی الکربلایی نماینده مرجعیت و تولیت شرعی آستان مقدس حسینی و نیز سید جعفر الموسوی مدیر اجرایی آستان مقدس حسینی از چهره های آشنای عراق، با دست اندرکاران عتبه حسینی و گروه بزرگی از زائران در حلقه این جمع نشسته بودند و در همان حال هیات های عزادار وارد صحن می شدند و در دسته های بزرگ به عزاداری می پرداختند.

درخصوص تاریخ شهادت بانوی دو عالم ، حضرت فاطمه (س) براساس روایات و اقوال مختلف، دو روایت شیعی داریم که یکی دلالت دارد بر تاریخ 13 جمادی الاول که امسال مصادف 23 بهمن است و دیگری سوم جمادی الثانی که مصادف با 13 اسفند آینده خواهد بود.

منبع: ایرنا

نظر شما
پربیننده ها