رئیس اداره بهزیستی آمل:

سن آغاز مصرف مواد مخدر و اعتیاد در جامعه قابل تأمل است

رئیس اداره بهزیستی آمل گفت: امروزه سن ابتلا به آسیب‌های اجتماعی کاهش یافته و سن آغاز مصرف مواد مخدر و اعتیاد در جامعه قابل تأمل است.
کد خبر: ۲۲۷۰۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۰ - 13February 2017

به گزارش دفاع پرس از مازندران، وحید حسین‌زاده رئیس اداره بهزیستی آمل عصر امروز در نهمین نشست کمیته فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد این شهرستان از اعتیاد به عنوان بلای خانمان‌سوز یاد کرد و اظهار داشت: این آسیب اجتماعی تاکنون خانواده‌های زیادی را از هم گسسته است.

دبیر کمیته فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد شهرستان آمل به ایجاد دو پایگاه اطلاع‌رسانی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد در سه نقطه پرتردد شهر طی هفته‌های گذشته  اشاره کرد و افزود: هدف از این پایگاه‌های اطلاع‌رسانی آگاه‌سازی همه افراد از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد است.

وی ادامه داد: همچنین آگاه‌سازی به صورت شفاهی، مشاوره‌ای، توزیع پمفلت و بروشور توسط کمیته فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد شهرستان آمل انجام شد.

حسین‌زاده از استقبال مردمی از فعالیت پایگاه‌های اطلاع‌رسانی آمل خبر داد و گفت: امروزه سن ابتلا به آسیب‌های اجتماعی کاهش یافته و سن آغاز مصرف مواد مخدر و اعتیاد در جامعه قابل تأمل است.

این مسؤول ادامه داد: گزارش‌های رسیده در این خصوص حاکی از آن است که برخی افراد در سنین پایین، سن مدرسه و بلوغ مصرف دخانیات و مواد مخدر را آغاز می‌کنند.

حسین زاده با بیان اینکه لازم است کارگاه‌های آموزشی مهارت‌های زندگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد به صورت مستمر و مداوم برای مدارس برنامه‌ریزی شود، خاطرنشان ساخت: این اقدام سبب می‌شود تا با ارائه مشاوره‌های فردی و گروهی در زمینه مهارت‌های زندگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد و آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی آن به قشر جوان و آینده‌ساز جامعه از ابتلای آنها به آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد جلوگیری کنیم.

رئیس اداره بهزیستی آمل در پایان عنوان کرد: با همکاری اعضای کمیته فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد شهرستان آمل برنامه مشخص برای مهارت‌های زندگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد تهیه می‌شود تا کارگاه‌های لازم طی سه جلسه برای دانش‌آموزان دختر و پسر مقطع دوم متوسطه در سطح شهر و روستا اجرا شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار