دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران خبر داد؛

کشف بیش از 300 میلیارد ریال کالای قاچاق در مازندران

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران به کشف بیش از 300 میلیارد ریال کالای قاچاق در ده ماه گذشته در مازندران خبر داد و گفت: این کالاها شامل داروهای غیرمجاز و نیروزا، فرآورده‌های نفتی، گوشی تلفن همراه و ماهیان خاویاری بوده است.
کد خبر: ۲۲۷۲۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۰ - 14February 2017

به گزارش دفاع پرس از مازندران، علی پیرفلک دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به کشف بیش از 300 میلیارد ریال کالای قاچاق در ده ماه گذشته در مازندران خبر داد و اظهار داشت: این کالاها شامل داروهای غیرمجاز و نیروزا، فرآورده‌های نفتی، گوشی تلفن همراه و ماهیان خاویاری بوده است.

پیرفلک میزان کشف ماهیان خاویاری  را در 10 ماهه امسال  را با حدود 5 برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش اعلام کرد و افزود: تلاش ما پاسداری و حفاظت از این‌گونه شیلاتی مهم و نادر در استان است.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران تعداد پرونده قاچاق کالا و ارز را در ده ماهه امسال بالغ بر 1771 اعلام کرد و گفت: این میزان 43 درصد کاهش را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

پیرفلک با اعلام اینکه اجرای سامانه انبارها را در استان دنبال می‌کنیم، گفت: بر اساس این طرح همه صاحبان کالا باید مراکز نگهداری و انبارهای خود را در سامانه سازمان صنعت، معدن و تجارت ثبت کنند و هیچ کالایی بدون شناسه نگهداری و حمل نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه جابه‌جایی و حمل و نقل کالا را با نظارت بیشتری در سال 96 دنبال خواهیم کرد، افزود: شرکت پست و سازمان راهداری نظارت و همکاری ویژه ای در این زمینه انجام خواهد داد.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران با اشاره به اینکه پدیده شوم قاچاق بر بخش‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی تاثیرات متعددی گذشته و آثار زیانباری را بر پیکره جامعه وارد کرده، افزود: باید در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید جدی تر ورود پیدا کنیم.

پیرفلک خاطرنشان کرد: در سال 95 موضوع مبارزه با قاچاق با توجه به سهم تاثیرگذاری در دستیابی به اهداف استراتژیک اقتصاد مقاومتی دارد و باید بیش از گذشته توسط همه گروه‌های فعال در جامعه جدی گرفته شود.

وی اضافه کرد: نقش اصناف، گروه‌های مردمی و بازاریان در مبارزه با قاچاق کالا و ارز امری ضروری است.

پیرفلک قاچاق کالا را سبب افزایش بیکاری، کاهش تولید، کاهش درآمدهای دولت و شکل‌گیری نهادهای سازمان یافته مرتبط با قاچاق کالا دانست و بیان کرد: باید مردم را به خرید کالای ایرانی که بسیار با کیفیت‌تر از کالای خارجی بوده ترغیب کرد.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران با اشاره به اینکه باید مبارزه با قاچاق کالا و ارز سبب کارزار مردمی تبدیل شود، افزود: مقوله اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی را در سطح صنوف برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز امسال دنبال کردیم.

پیرفلک با بیان اینکه سند راهبردی کسب روزی حلال را در مازندران تهیه و در اختیار اصناف و کسب قرار دادیم، گفت: اتحادیه‌های صنفی را با مصادیق و تبعات عرضه کالای قاچاق آگاهی دادیم.

وی از دستگیری 984 نفر عرضه کنندگان کالای قاچاق در 10 ماهه امسال خبر داد و گفت: از لحاظ حجم ریالی افزایش و تعداد پرونده‌ها کاهش عملکرد در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشتیم.

پیرفلک با اشاره به اینکه باند بزرگ عرضه پودر کاکائو با میزان 10 تن شناسایی و منهدم شده است، افزود: در حوزه پوشاک، کفش و کیف چند باند بزرگ را در شهرهای استان شناسایی و هدف قرار دادیم.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران با بیان اینکه باند عرضه باطری خودرو در چند شهرستان و لاستیک اتومبیل را مورد هدف قرار دادیم، گفت: در حوزه شیلات و آبزیان توانستیم کشفیات ماهیان خاویاری را نسبت به سال قبل به 500 درصد رشد دهیم و به میزان 750 کیلوگرم کشف ماهیان خاویاری بالغ شده است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه تلفن همراه و لوازم خانگی توانستیم کشفیات قابل توجه ای به میزان 300 و 150 درصد افزایش داشتیم، افزود: 1771 پرونده در یکسال گذشته در حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز تشکیل که هدف این کمیسیون، هدف قرار دادن باندهای کلان و سازمان یافته قاچاق کالا و ارز در استان بوده است.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران از اجرای چند طرح بزرگ برای سال آینده در حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز خبر داد و افزود: مبادی‌های ورودی استان در قالب گشت‌های کوتاه مدت و مستمر تداوم خواهد یافت و سامانه انبارها و شرکت‌های پخش مورد اجرا قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها