معاون بسیج اساتید کشور:

نفوذ ایران در منطقه خشم آمریکا را برانگیخته است

معاون آموزشی سازمان بسیج اساتید کشور گفت: نفوذ نرم جمهوری اسلامی ایران در کشورهای منطقه، خشم آمریکا را بر انگیخته، چون این قدرت ایران برای واشینگتن غیر قابل تصور است.
کد خبر: ۲۲۷۲۹۶
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۱ - 14February 2017
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «حجت ‎الاسلام عباس نصیری‌ فرد» معاون آموزشی سازمان بسیج اساتید کشور روز (سه شنبه) در چهارمین همایش گرامیداشت قیام تاریخی 29 بهمن مردم تبریز در سال 1356، افزود: بدون اغراق و تردید ایران اسلامی به دلیل سیاست های ضداستکباری خود به عنوان قدرت منطقه‌ای مطرح است که چنین جایگاهی برای کشورهای غربی به ویژه دولتمردان آمریکا قابل هضم نیست.

وی اظهار کرد: نفوذ ایران در منطقه و به ویژه خاورمیانه موجب خشم آمریکایی ها شده زیرا که آنها نمی خواهند منابع انرژی و بسیاری از ظرفیت های این منطقه را از دست بدهند و به همین خاطر به دشمنی های خود با ایران ادامه می دهند.

نصیری فرد، وجود رهبری، مردم بابصیرت و حرکت در خط مقاومت را از مولفه‌های اصلی موفقیت انقلاب اسلامی ایران در طول 37 سال گذشته برشمرد.

وی ادامه داد: انحراف از خط فکری اسلام، مبانی انقلاب، خط امام خمینی (ره) و حاکم شدن مکتب لیبرالیسم بر فرهنگ و اجتماع موجب مشکلات بسیاری در جامعه می شود و از این رو ضروری است در این راستا مراقبت های ویژه ای صورت گیرد.

رئیس دانشگاه تبریز نیز در این همایش، برگزاری چنین همایش هایی را در واکاوی و شناسایی نقاط قوت و ضعف و به ویژه باز تعریف وظایف و رسالت دستگاه ها و متولیان امر در قبال انقلاب موثر دانست و گفت: به برکت انقلاب و تلاش مردم و دولتمردان، ملت ایران در بسیاری از حوزه ها از جمله تولید علم، انرژی هسته ای، سلول های بنیادی، هوا و فضا و کشاورزی به دستاوردهای خوبی رسیده است که متاسفانه برخی افراد با سیاه نمایی، سلایق شخصی و به بهانه روشنفکری نمی خواهند این دستاوردها دیده شوند.

محمدرضا پورمحمدی با اشاره به جایگاه تولید علم ایران در منطقه و جهان، تصریح کرد: اگر دانشگاه های امروز را با دانشگاه های دوران رژیم پهلوی مقایسه کنیم به خوبی می توان به بسیاری از دستاوردهای درخشان انقلاب پی برد، به طوری که به برکت انقلاب، کشور در تولید علم در جایگاه شانزدهم دنیا قرار گرفته است.

وی، به نقش قیام مردم تبریز در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: قیام مردم تبریز در 29 بهمن 56 کمر رژیم شاه را شکست و قیام های مردمی را در کشور همه گیر کرد.

پورمحمدی افزود: ملت آذربایجان و در راس آنها مردم تبریز از زمان مشروطه تا انقلاب به عنوان پیشگامان حماسه ساز ایران مطرح بوده اند و در قیام 29 بهمن تبریز سال 56 نیز دانشگاه تبریز و دانشجویان آن نقش تعیین کننده داشتند.

جانشین فرمانده سپاه عاشورا نیز در این مراسم با اشاره به اینکه مردم کشور از همان سال‌ های اولیه وقوع انقلاب در سال 42 به ندای بنیانگذار کبیر انقلاب لبیک گفتند و تاکنون نیز پشتیبان آن بوده‌ اند، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران را سه شاخصه‌ ی مهم رهبری، روحانیت و حضور پرشور مردم آن را هدایت کرده است.

سرهنگ علی قادری افزود: وجود رهبری چون امام خمینی (ره) باعث به ثمر نشستن انقلاب اسلامی ایران شد و با وجود محدودیت‌ های رسانه ‌ای در دوران طاغوت، امام پیام حقانیت انقلاب را به گوش محرومان و مستضعفان در دورترین نقاط کشور نیز رسانید، چنانچه بارها تاکید کرده بود که این حکومت، متعلق به محرومان و مستضعفان است.

وی، با تاکید بر نقش شهید آیت‎الله قاضی طباطبایی در قیام 29 بهمن مردم تبریز، گفت: با توجه به تفکر خاصی که بین روحانیون تبریز در آن زمان وجود داشت، آیت‌الله قاضی طباطبایی به عنوان نماینده‌ ای از جامعه‌ روحانیون، دست به این حرکت انقلابی زد.

مردم تبریز در 29 بهمن سال 1356 در چهلمین روز شهدای قیام مردم قم دست به تظاهرات وسیع علیه رژیم ستم شاهی زده و مراکز جاسوسی، فساد و سینماهای این شهر را به آتش کشیدند.

در این قیام تاریخی 14 تن به شهادت رسید و شمار زیادی زخمی شدند.امام خمینی (ره) با صدور پیامی در آن زمان ضمن قدردانی از مردم مومن و متدین تبریز، با شهدا و آسیب دیدگان این قیام خونین همدردی کرده بودند.

منبع: ایرنا

نظر شما
پربیننده ها