همزمان با ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره (س)؛

دومین یادواره شهدای مدافع حرم در دانشکده «سما» دزفول برگزار شد

دومین یادواره شهدای مدافع حرم در دانشکده «سما» دزفول برگزار شد دومین یادواره شهدای مدافع حرم شهرستان های «دزفول» و «اندیمشک» در دانشکده «سما» دزفول با استقبال گسترده مردم، خانواده های شهدا، مسئولین و دانشجویان برگزار شد.
کد خبر: ۲۲۹۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۸ - 01March 2017

به گزارش دفاع پرس از خوزستان، یادواره شهدای مدافع حرم شهرهای «دزفول» و «اندیمشک» با محوریت شهید «مهدی نظری»، روز گذشته سه شنبه (10 اسفند) در سالن اجتماعات دانشکده «سما» واحد دزفول با حضور خانواده های شهدای مدافع حرم، نیروهای نظامی و انتظامی، مسئولین و دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم، سرهنگ پاسدار حاج «حسن حسین نژاد»، جانشین لشکر 7 عملیاتی سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان، ضمن بیان خاطراتی از شهدایی که در عملیات های مختلف سوریه شرکت داشتند، گفت: اگر این توفیقات به دست آمده بدانید که محصول رشادت ها و جانفشانی عزیزانی است که از جان و مال و خانواده خود گذشتند و حتی ممکن است آن‌ها را نشناسید، حتی از افغانستان و پاکستان نیز خود را به سوریه می رسانند تا از حرم اهل بیت (س) دفاع کنند.

پخش کلیپی از شهید مهدی نظری و خانواده وی، قرائت اشعار توسط شاعر و مداحی مداح اهل بیت (س) از بخش های دیگر این مراسم بود.

در پایان از خانواده های شهدای مدافع حرم و همچنین فرزندان شاهدی که مشغول به تحصیل در دانشکده سما می باشند با اهدای لوح، تجلیل شدند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین