با حضور مردم و روحانیون مازندران صورت گرفت؛

پیکر حجت‌الاسلام «محمد مجتهد‌زاده‌ فارابی» در شیرگاه تشییع شد

پیکر حجت‌الاسلام «محمد مجتهد‌زاده‌ فارابی» رئیس سابق سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران، در «شیر‌گاه» تشییع و در آرامگاه امام‌زاده حمزه (چالی) خاکسپاری شد.
کد خبر: ۲۳۰۵۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱ - 05March 2017

به گزارش دفاع پرس از مازندران، مراسم تشییع و تدفین پیکر حجت‌الاسلام «محمد مجتهد‌زاده ‌فارابی» رئیس سابق دادگاه ویژه روحانیت استان‌های مازندران و گلستان و رئیس سابق سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران با قرائت نماز توسط آیت‌الله «نظری» روحانی برجسته مازندرانی در «شیر‌گاه» برگزار و پیکر آن مرحوم در آرامگاه امام‌زاده حمزه (چالی) خاکسپاری شد.

مراسم سومین روز درگذشت حجت‌الاسلام محمد مجتهد‌زاده‌ فارابی نیز روز دوشنبه (16 اسفند‌) از ساعت 14:30 با سخنرانی آیت‌الله «علی معلمی» نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در مسجد جامع شیر‌گاه و در روز سه‌شنبه (17 اسفند‌) نیز از ساعت 14 در مسجد جامع پل‌سفید برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار