رئیسجمهور درگذشت پدر شهیدان «بوغنیمه خوزستانی» را تسلیت گفت

به گزارش دفاع پرس از خوزستان، «حسن روحانی» در پیامی با تسلیت درگذشت پدر شهیدان بزرگوار «هشال بوغنیمه خوزستانی»، «شیال بوغنیمه خوزستانی» و «رفیع بوغنیمه خوزستانی»، برای وی علو درجات و همجواری با فرزندان شهیدش و برای بازماندگانش نیز صبر و اجر مسالت کرد.
متن پیام تسلیت رئیس جمهور به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
درگذشت مرحوم حاج بستان بوغنیمه پدر شهیدان بزرگوار؛ هشال، شیال و رفیع بوغنیمه، موجب تاثر و تالم خاطر شد.
این پدر صبور و فداکار در سایه ایمان و اعتقاد راسخ به آرمانهای بلند انقلاب اسلامی، در روزهای آغازین جنگ تحمیلی، سه فرزند رشید خود را همزمان تقدیم میهن اسلامی کرد که یاد و نامشان برای همیشه در تاریخ پرافتخار دفاع مقدس ماندگار خواهد بود.
اینجانب این مصیبت را تسلیت گفته، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و همجواری با فرزندان شهیدش و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسالت دارم.
حسن روحانی
رییس جمهوری اسلامی ایران
انتهای پیام/


