یوسف علی میرشکاک شاعر انقلابی و شعرهای آیینی در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری دفاع مقدس، اظهار داشت: برای من جالب است که هر وقت قرار است یک بسیج فرهنگی در کشور صورت بگیرد، فقط به سراغ شعرا و نویسندگان رفته و آثار فاخر و برجسته ای از آنها می خواهیم.
میرشکاک با بیان اینکه باید با نگاهی دقیق و هدفمند، ارزش های دفاع مقدس را بررسی کرد، افزود: با وجود تعداد زیاد فیلم، آهنگ، موسیقی دفاع مقدس همچنان در غربت مانده است و نتوانسته ایم به طور شایسته ای به فرهنگ دفاع مقدس و سیره عملی شهدا بپردازیم.
وی با اشاره به اهمیت نقش مسئولین فرهنگی برای شناساندن الگوهای نابی که در دفاع مقدس ظهور و بروز پیدا کرده است، تصریح کرد: باید نسل جوان را با چکیده ای از ارزش های دفاع مقدس آشنا کرده تا جوان هایی که جنگ تحمیلی را ندیده اند، بدانند که چگونه رزمندگان با سختی ها و کمبود امکاناتی که در جبهه ها بود، تا پیروزی نهایی مقاومت و ایستادگی انجام داده اند.
این شاعر شعر آیینی خاطرنشان کرد: معتقدم شهدا در کشور خیلی غریب هستند و نباید برای معرفی شهدا فقط به شعر، فیلم و آهنگ بسنده کنیم. اگر لحظاتی خود را در آن شرایط سخت قرار دهیم، متوجه چگونگی حفظ شدن تمامیت ارضی کشور و عظمت دفاع مقدس می شویم. شاید بهتر بتوان به عمق از خودگذشتگی فرزندان ملت و بزرگی این حماسه پرافتخار پی برد.
میر شکاک در پایان اظهار داشت: امید دارم شعر آیینی وجهی پیدا کند که بشود یادها و دریافت ها و مواریث آن را به بهترین وجه ممکن به نسل های آینده منتقل کرد.