به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، گویا وحشیگریهای آمریکا تمامی ندارد و حتی حد و اندازهای هم برای آن متصور نیست. آمریکای ترامپ با استفاده از بمبهای ده تنی «جی. تی یو 430» قدرتمندترین بمب غیراتمی جهان را بر سر مردم افغانستان فرو ریخت ولی ادعا کرد که آنرا بر سر تروریستهای داعش پرتاب کرده است. این بمب در قاموس جنگی آمریکا «مادر همه بمبها» لقب گرفته و استفاده از آن دومین تهاجم جنگی آمریکای ترامپ ظرف مدت کوتاهی محسوب میشود که وی در کاخ سفید مستقر شده است.
بدین ترتیب، ترامپ در فاصله کوتاهی، با نقض حاکمیت سوریه و افغانستان به این دو کشور حمله نظامی داشته است. مقامات رسمی، اعضای هیئت دولت و مجلس ملی افغانستان، این اقدام واشنگتن را محکوم کرده و اعلام داشتهاند که افغانستان، آزمایشگاه بمبهای آمریکا نیست. آمریکا در پوشش ادعای مبارزه علیه تروریسم از یکطرف در مقیاس وسیعی حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی افغانستان را نقض کرده و از سوی دیگر سرگرم آزمایش سلاحهای جدیدی است که ادعا میکند برای نابودی داعش اقدام کرده است.
آمریکا در سوریه نیز بارها با ادعای مبارزه علیه داعش، عملاً به جنایت جنگی علیه نیروهای خط مقدم در جنگ و مبارزه علیه داعش پرداخته و بیشترین تلفات را به نیروهای ضدتروریستی تحمیل کرده است. اکنون باید منتظر ماند تا نتایج بررسیها پیرامون تلفات سنگین غیرنظامیان بر اثر استفاده آمریکا از بمبهای ده تنی تهیه شود اما روشن نیست که آنچه نهایتاً اعلام خواهد شد، واقعیت و تمام واقعیت باشد و به جز واقعیت نیز شامل دروغها و ادعاهای نادرست همیشگی آمریکا نباشد.
دستور مستقیم ترامپ برای حمله به افغانستان با بمبهای 10 تنی جدید نشانگر آن است که میان سیاستهای ادعائی وی با واقعیتهای عینی تا چه اندازه فاصله وجود دارد، چرا که وی در جریان تبلیغات انتخاباتی، خود را مخالف جنگ و تهاجم به سایر کشورها معرفی میکرد و حتی مدعی بود که با هزینههای 6 هزار میلیارد دلاری جنگ عراق میتوان آمریکا را دو بار از نو ساخت. نخستین گزارشهای دریافتی از آثار و تبعات تخریبی بمب 10 تنی از تخریب خانهها به شعاع چند کیلومتری و ایجاد عوارض جسمی و روانی بر روی مردم در شعاعی وسیعتر دارد که از جمله بیهوشی، از بین بردن شنوائی و تعادل روحی از نخستین علائم آن بوده است. بعلاوه مردم در مقیاس وسیعی درحال ترک خانه و کاشانه خود هستند که از بیم تکرار چنین جنایاتی، سعی دارند به مناطق امن کوچ کنند.
این روحیه تهاجمی و جنایتکارانه آمریکای ترامپ نباید تحمل شود بلکه لازم است تمامی کشورها و ملتها در یک موضع جدی و یکپارچه علیه سیاستهای ضدانسانی واشنگتن به رفتارهای غیراصولی آمریکا معترض شوند.
آنچه در این میان اهمیت بیشتری دارد این است که آمریکا در پشت نقاب مبارزه علیه تروریسم قرار گرفته و سعی دارد چهره کریه جنگ طلبانهاش را مخفی سازد و آنرا توجیه نماید درحالی که همان سیاستهای ضدانسانی همیشگی واشنگتن در پوشش و قالب جدیدی علیه ملت ها استمرار یافته و حتی وقیحتر نیز شده است.
نباید این رفتار غیرانسانی آمریکا نادیده گرفته شود و به بهانه سرکوب تروریسم توجیه گردد، چرا که همان تروریستها نیز دست پرورده آمریکا هستند و امروزه وجود تروریسم، بیشتر از نابودی آن، در جهت منافع و مطامع سیاسی آمریکا قرار دارد بلکه این استمرار وجود تروریستها در گوشه و کنار جهان است که توجیه گر حضور نظامی آمریکاست و نابودی کامل تروریستها هیچ سودی برای آمریکا به همراه نخواهد داشت و در نتیجه ادعای مبارزه آمریکا با تروریسم، فریبکارانه است.
امروزه حتی موجودیت سازمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هم با ادامه موجودیت شبکههای تروریستی توجیه میشود و به همین دلیل نیز حوادث تروریستی حتی در قلب آمریکا و اروپا هم تا حدودی برنامه ریزی شده تلقی میگردد و حوادثی است که نهادهای حاکم از وقوع آن بهرهمند میشوند و فلسفه وجودی هرگونه سیاستهای مهار کننده، محدودیت ساز، امنیتی و حتی مداخله جویانه را توجیه مینمایند. تصادفی نیست که حامد کرزای رئیسجمهور سابق افغانستان به وضوح خاطرنشان میسازد که آمریکا واقعاً خواهان مبارزه جدی و موثر علیه تروریستها نیست و ژست مخالفت با تروریستها تحت هیچ شرایطی، نه دیروز و نه امروز، متناسب با ماهیت و عملکرد آمریکا نبوده و نیست.
منبع: روزنامه جمهوری اسلامی