همگام با این تحولات نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام (ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی شکل گرفت و این شجره طیبه، منشا خیر و برکات فراوانی برای اسلام و مسلمین و کشور شده است.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از تایید و تصویب مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا برای همکاری بیشتر با دولت، با اعتقاد به اثربخشی این اقدامات و با توجه به تجارب کسب شده در دوران دفاع مقدس، با تمام توان به حرکت خود در این زمینه ادامه داد و پس از پایان جنگ تحمیلی بر اساس فرمان امام خامنهای (مدظله العالی) به منظور هماهنگی و نظارت بر حجم وسیع فعالیتهای سازندگی سپاه، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) شکل گرفت امروزه این قرارگاه بیش از 140 هزار نیرو دارد و بیش از 2 هزار و 500 پروژه استانی و ملی را به سرانجام رسانده است و 150 ابرپروژه را هم در دست اجرا دارد.
بیمارستان 56 تختخوابی شهرستان دیر یکی از آن پروژههایی است که موسسه الهادی قرارگاه خاتمالانبیا (ص) برای ساخت و افتتاح آن کمر همت بربسته که امروز به کمک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال راهاندازی است.
بیمارستان امام هادی (ع) دیر مبنای توسعه و عامل آبرومندی شهرستان دیر است و نخستین بیمارستان این شهر و دومین بیمارستان وزارت بهداشت و درمان در جنوب استان بوشهر محسوب میشود.
این بیمارستان از لحاظ سازه و مقاومت مصالح از کیفیت بالایی برخوردار بوده و سازههای آن به گونه ای طراحی شده است که در صورت افزایش تختهای بیمارستانی، در آینده بتواند جوابگو باشد.
کارفرمای این پروژه دانشگاه علوم پزشکی و پیمانکار آن موسسه الهادی قرارگاه خاتمالانبیا (ص) است و در مساحت سه هکتار و با زیربنای 7 هزار متر مربع در 30 شهریور سال 90 با پیشرفت اندكی كه داشت تحویل گرفت و اینک آماده افتتاح است.
فرید دیزجانی با اشاره به پیشرفت 98 درصدی ساختمان بیمارستان اظهار کرد: اکنون همه لولهکشیهای آب سرد و گرم، کاشیکاری، سرامیک، کف پوش، پلاستر و سیستم برق و اطفای حریق، رنگ کاری و قراردادن تجهیزات در بیمارستان اجرا شده است.
سرپرست کارگاه ساخت بیمارستان دیر ادامه داد: تجهیزات پزشکی این بیمارستان بهطور کامل وارد شده و از لحاظ تأسیسات پزشکی کامل است، تجهیزات و امکاناتی که در این بیمارستان نصب شده اند همگی از برندهای خوب جهانی است و توان پشتیبانی از چندین برابر ظرفیت فعلی را دارد.
دیزجانی اضافه کرد: بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر شامل یک طرح توسعه میباشد که در آینده توان این که یک طبقه به آن اضاف شود را نیز دارد.
وی گفت: این بیمارستان دارای بخشهای مراقبتهای ویژه، بستری، اتاق عمل، زنان و زایمان، مادر و کودک، آزمایشگاه، داروخانه، حسابداری، اورژانس، پزشک عمومی، جراح عمومی، درمانگاه، رادیولوژی و سونوگرافی، آشپزخانه و غذاخوری و نمازخانه، بخش CSR، رختشویخانه استریل و موتورخانه است.
وی عنوان کرد: در بازدید وزیر بهداشت، بخشهای مردان و زنان و اطفال در اورژانس از هم مجزا شد و بخش تریاژ و آمادهسازی و پزشک به بخش اورژانس و بوفه و اطلاعات و داروخانه نیز به ورودی اصلی بیمارستان اضافه گردید.
وی گفت: سیستم موتورخانه بیمارستان و سیستم اکسیژن ساز و وکیوم بیمارستان نیز مستقل و به صورت مرکزی در آمده است و دیگر نیاز نیست که در هر اتاقی چند کپسول اکسیژن قرار داده شود.
دیزجانی خاطرنشان کرد: یکی از شاخصهای اصلی این بیمارستان این است که هر کدام از بخش های بیمارستان ورودی و خروجی مجزا دارند و بیماران در کمترین زمان ممکن می توانند به بخش مورد نظر خود مراجعه کنند.
سرپرست کارگاه ساخت بیمارستان امام هادی(ع) شهرستان دیر در پایان تصریح کرد: سپاه رقیب مردم و بخش خصوصی نبوده و نیست و پروژه های مهمی که بخش خصوصی توان آن را ندارد بر عهده میگیرد، قرارگاه عرصه را بر بخش خصوصی تنگ نکرده بلکه انحصارها را شکسته و عرصه را بر خارجیها تنگ نموده است.
انتهای پیام/