امیرعبداللهیان در دیدار سفیر پاکستان:

رویکرد نظامی در قبال بحران‌های منطقه محکوم به شکست است

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل گفت: حمله آمریکا به سوریه پیام غلطی به گروه‌های تروریستی فعال در سوریه و منطقه از جمله افغانستان داد.
کد خبر: ۲۳۶۲۷۶
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۹ - 19April 2017
به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس، «آصف دورانی»، سفیر پاکستان در تهران با «حسین امیرعبداللهیان»، دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیرعبداللهیان در ابتدای این دیدار با اشاره به همجواری ایران و پاکستان و روابط دیرینه دو ملت گفت: همسایگی ایران و پاکستان و مشترکات فرهنگی و دینی مردم دو کشور، پشتوانه مناسبی برای روابط دوستانه فیمابین است و روابط دو کشور را به سطح بالایی ارتقاء داده است.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی در سطوح مختلف آمادگی تحرک بخشی بیشتر به روابط دو کشور را در همه زمینه‌ها دارد و در همین راستا گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان در مجلس شورای اسلامی نیز بطور جدی پیگیر توسعه همکاری‌های دو کشور است.

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل در ادامه این دیدار با اشاره به حمله موشکی آمریکا به سوریه گفت: این حمله پیام غلطی به گروه‌های تروریستی فعال در سوریه و منطقه از جمله افغانستان داد و آنها را جری‌تر کرد و نتیجه آن نیز دامن‌زدن به ناامنی در منطقه بوده است.

وی افزود: رویکرد نظامی در قبال بحران‌های منطقه محکوم به شکست است.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: متاسفانه برخی از کشورهای منطقه نیز آمریکا را به توسل به زور ترغیب می‌کنند که این رفتارها در تعارض با حسن همجواری کشورهای منطقه و صلح و ثبات و رفاه ملت‌های منطقه است.

آصف دورانی سفیر پاکستان در تهران نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه مهم روابط پارلمانی در تقویت و تسهیل مناسبات فی‌مابین گفت: در آینده‌ای نزدیک رئیس مجلس ملی پاکستان به ایران سفر خواهد کرد و این دیدار که در بالاترین سطح روابط پارلمانی انجام می‌شود در ارتقاء سطح روابط سیاسی و پارلمانی تأثیر بسزایی خواهد داشت.

آصف دورانی سفیر پاکستان در تهران در ادامه با اشاره به بحران‌های ناشی از فعالیت گروه‌های تروریستی در منطقه گفت: متأسفانه بهم ریختگی سیاسی و امنیتی و بحران‌های منطقه‌ای، صرفاً منافع رژیم صهیونیستی را تامین می‌کند و دود آن به چشم مسلمانان می‌رود.

وی افزود: باید کشورهای مسلمان با همکاری یکدیگر به دنبال تقویت خود از لحاظ علمی و فنی باشند و با دوری از تنش مانع دخالت بیگانگان در منطقه شوند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها