سردار مومنی در گردهمایی فرماندهان ناجا مطرح کرد؛

جهت‌گیری آموزش‌ها از دانش محوری به سمت مهارت افزایی/ لزوم توجه ویژه به پلیس فتا در راستای کاهش جرائم فضای مجازی

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه جهت‌گیری آموزش‌ها از تئوری و دانش محوری باید به سمت مهارت افزایی تغییر کند، گفت: با توجه به اینکه میزان جرائم در فضای مجازی رو به گسترش است باید به پلیس فتا توجه ویژه شود.
کد خبر: ۲۳۶۷۴۴
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۹ - 23April 2017
جهت‌گیری آموزش‌ها از دانش محوری به سمت مهارت افزایی/ لزوم توجه ویژه به پلیس فتا در راستای کاهش جرائم فضای مجازی
به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، سردار «اسکندر مومنی» جانشین فرمانده نیروی انتظامی در بیست و دومین همایش سراسری فرماندهان، روسا و مدیران ناجا با قدردانی از تلاش همه فرماندهان و کارکنان ناجا اظهار کرد: در سال 95 شاهد موفقیت‌های ناجا در عرصه‌های مختلف بودیم و نیروی انتظامی در راستای برقراری نظم و امنیت در پهنه ایران اسلامی افتخاراتی آفرید که این افتخارات نتیجه تلاش همه فرماندهان و کارکنان ناجا است.

وی افزود: امروز قدرت و دامنه منافع ملی ما گسترش یافته و طبیعتا به فراخور این گستردگی نیز تهدیدات افزایش می‌یابد، هر چقدر که قدرتمندتر می‌شویم تلاش دشمنان برای ضربه به نظام اسلامی و کشور بیشتر می‌شود.

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران نقشه‌های دشمنان را در سوریه، عراق و ... ناکام گذاشت و دشمنان هر جا که خواستند منافع مردم را نادیده بگیرند جمهوری اسلامی ایران را در برابر خود دیدند.

وی با اشاره به ناامنی‌های منطقه عنوان کرد: به لطف الهی، هدایت های مقام معظم رهبری، هوشیاری نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی و همچنین هوشیاری مردم امنیت مطلوبی در کشور حاکم است.

این مقام ارشد انتظامی خاطر نشان کرد: یکی از تحولات پیش رو و آینده این است که استکبار تلاش می‌کند نقش حاکمیت را در مدیریت کشورها کاهش دهد، کاهش نقش حاکمیت به منظره افزایش قدرت و نفوذ استکبار است که استکبار با توسعه اینترنت و گسترش فضای مجازی این اهداف خود را دنبال می‌کند.

سردار مومنی خاطر نشان کرد: امروز با پیشرفت تکنولوژی و توسعه امکانات ارتباطاتی هر فرد به ابزاری برای انتشار اخبار دسترسی دارد و این بیانگر این است که دشمن می تواند از طریق این امکانات ارزش‌های خود را بر کشورها حاکم کند.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از فضای مجازی و شبکه‌های موبایلی رو به افزایش است، فضای مجازی بر روی هنجارها، ارزش‌های اجتماعی، سبک زندگی و ... تأثیر می‌گذارد و گاه دیده می‌شود با ترویج نوع پوشش یا رفتار یک ناهنجاری به هنجار تبدیل می‌شود.

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: فضای مجازی با وجود اینکه فرصت‌هایی دارد تهدیدهایی را نیز در خود جای داده است که باید با هوشیاری ضمن بهره‌مندی از فرصت‌ها تهدیدات را شناسایی و به موقع با آن‌ها برخورد کنیم.

سردار مومنی در ادامه با ترسیمی از وضعیت امنیت عمومی کشور خاطر نشان کرد: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته بسیاری از جرائم کاهش یافته است، مقایسه این دو سال اخیر با 10 سال گذشته بیانگر این است که میزان سرقت‌های مهم، سرقت خودرو، قتل، نزاع، درگیری، تجاوز به عنف و تصادفات و تلفات جاده‌ای کاهش یافته است اما برای رسیدن به نقطه ایده آل باید تلاش‌های مضاعفی کنیم.

وی با اشاره به اجرای طرح نوروزی خاطر نشان کرد: با اجرای طرح نوروزی سرمایه اجتماعی بزرگی به دست آوردیم، مردم به طور مستقیم رفتار و عملکرد کارکنان ناجا را دیدند و قضاوت کردند در ایامی که بسیاری در حال گذران تعطیلات بودند کارکنان ناجا در راستای تأمین نظم و امنیت تلاش کردند و این تلاش، سرمایه اجتماعی ناجا است بنابراین باید تلاش کنیم این سرمایه را حفظ کرده و ارتقاء دهیم.

سردار مومنی اضافه کرد: در حوزه کشفیات مواد مخدر نیز به توفیقات مطلوبی دست یافته‌ایم و علیرغم افزایش درگیری‌ها میزان کشفیات مواد مخدر نیز افزایش داشته است.

این مقام عالی انتظامی خاطر نشان کرد: تعداد شهدای ناجا نیز علیرغم افزایش مأموریت‌ها کاهش یافته است که البته نقش آموزش و ارتقاء مهارت‌های علمی و عملی در این راستا بسیار پررنگ است.

سردار مومنی تأکید کرد: راه اندازی و فعالیت قرارگاه جهادی آموزش و تربیت در ارتقاء مهارت‌های کارکنان بسیار موثر بوده است اما همواره باید به این نکته توجه کنیم که آموزش‌ها باید مستمر باشد.

وی بیان کرد: جهت گیری آموزش‌ها باید از تئوری و دانش محوری به سمت مهارت افزایی حرکت کند و همواره باید به استمرار آموزش و بازآموزش دانش‌ها بیاندیشیم.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه با اشاره به انتخابات پیش رو مطرح کرد: در برگزاری انتخاباتی امن مسئول هستیم بنابراین باید تلاش کنیم انتخابی توأم با نظم، آرامش، سلامت و امنیت برگزار شود.

این مقام عالی انتظامی خاطر نشان کرد: برای برگزاری انتخاباتی امن لازم است به اشراف اطلاعاتی کافی دست یابیم. درواقع رصد، هوشیاری، مراقبت، اشراف اطلاعاتی و آمادگی، لازمه و مقدمه انجام هر مأموریتی از جمله برگزاری انتخابات در بستری امن است.

سردار مومنی ادامه داد: طرح تحول کلانتری و پاسگاه‌ها از برنامه‌های اولویت دار نیروی انتظامی در سال جاری است اما این طرح پیش از آنکه به ساختار و سازمان نیازمند باشد، نیازمند اقدام در میدان عمل است.

وی با بیان اینکه زیرمجموعه‌ها همواره باید حضور و نظارت فرماندهان خود را احساس کنند، افزود: باید از منابع موجود استفاده بهینه ببریم و سپس به دنبال این باشیم که در جهت توسعه حرکت کنیم، مادامی که از منابع موجود و ظرفیت‌ها استفاده بهینه و کافی نبریم به اهداف دست نمی‌یابیم.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه مبارزه با قاچاق را یکی از اولویت‌های نیروی انتظامی برشمرد و افزود: پدیده قاچاق به طور مستقیم بر اقتصاد ملی ضربه می‌زند و بخشی از راهکار مبارزه با این پدیده مربوط به نیروی انتظامی است، با تمرکز بر اشراف اطلاعاتی، باندهای بزرگ و سازمان یافته و کنترل مبادی رسمی می‌توانیم در مواجهه با قاچاق عملکرد مطلوب‌تری داشته باشیم.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه با اشاره به تهدیدات فضای مجازی عنوان کرد: استفاده از فضای مجازی رو به گسترش است و به همان نسبت نیز میزان جرائم در این فضا در حال افزایش است. بنابراین برای کاهش جرائم فضای مجازی باید به پلیس فتا و افزایش توان کمی و کیفی این پلیس توجه ویژه‌ای کنیم. در راستای کاهش آسیب و تهدیدات فضای مجازی نیز می‌توان از ظرفیت رسانه‌ها و آموزش همگانی بهره برد.

جانشین فرمانده ناجا اجرای طرح‌های امنیت اخلاقی و اجتماعی را از دیگر برنامه‌های محوری ناجا عنوان و بیان کرد: اجرای طرح‌های امنیت اخلاقی پلیس مختص به یک برهه، مقطع زمانی و فصلی نیست بلکه مستمر است.

سردارمومنی در ادامه با اشاره به شعار سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» خاطر نشان کرد: ناجا می‌تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش تعیین کننده‌ای داشته باشد، تحقق اقتصاد مقاومتی صرفا معطوف به مبارزه با قاچاق نیست، کاهش هزینه‌ها، استفاده بهینه از منابع، عدم استفاده از کالای خارجی و ... به معنای حرکت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی است.

جانشین فرمانده ناجا مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد را نیز یکی از اولویت های نیروی انتظامی برشمرد و افزود: هر 6 ماه یکبار جلسه ای با حضور همه مسئولان مربوطه در محضر مقام معظم رهبری برگزار می شود و یکی از موضوعاتی که به عنوان آسیب اجتماعی مطرح است مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر است.

وی اضافه کرد: برخورد با باندهای بزرگ، خرده فروشان، جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر، اتخاذ رویکرد درمان، پیگیری و ... از مصادیق تلاش ناجا در مبارزه با این آسیب است، اما حل این معضل نیازمند تلاش و مشارکت همه دستگاه‌های مسئول است.

وی در پایان با بیان اینکه تلاش ما ارائه خدمات مطلوب به مردم است، عنوان کرد: باید با عزمی راسخ‌تر از گذشته برای پیشبرد اهداف و تداوم رضایت مقام معظم رهبری تلاش کنیم.

گفتنی است، در این همایش از برخی از برترین‌های حوزه انتظامی و مرزبانی تقدیر شد.

انتهای پیام/211

نظر شما
پربیننده ها