وی در ادامه افزود: امروزه از نظر عملیاتی و از نظر فنی آمادگی کامل داریم و توانستهایم کارهایی انجام دهیم که در سیل اخیر آذرشهر و عجبشیر با حضور به موقع نیروها توانستیم جلوی تلفات بیشتر را بگیریم.
رئیس واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تیمهای واکنش سریع متشکل از پزشک و کارشناسان بیماریهای واگیردار، بهداشت محیط، سلامت روان، تغذیه و پزشک تشکیل شده است که با وقوع حادثهای در کشور، در محل حادثه حضور مییابند و به مردم خدمترسانی میکنند.
اردلان با اشاره به شاخص ملی آمادگی خانوادهها در مقابله با حوادث و بلایا گفت: شاخص ملی آمادگی خانوادههای ایرانی در برابر بلایا و حوادث در سال 92، 8/5 درصد بوده و طبق اندازهگیریهایی که شده این شاخص به 9/3 درصد افزایش یافته است، این در صورتی است که این آمار در کشورهای در حال توسعه بین 60 تا 70 درصد است.
وی در ادامه افزود: در راستای افزایش آمادگی خانوادههای ایرانی در برایر حوادث و بلایا در سال گذشته، 10 درصد از خانوادههای ایرانی آموزشهای لازم را دیدند.
اردلان با اشاره به اینکه مردم باید در راستای کاهش تلفات در حوادث و بلایا به هشدارهای لازم توجه کنند، اظهار کرد: چرا زمانی که قرار است خانهای خریداری کنیم به قیمت، زیبایی و نمای آن توجه میکنیم اما به اینکه در برابر چند ریشتر مقاوم است، توجهای نمیکنیم.
رئیس واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در
پایان به موضوع آموزش و همکاری بین وزارت آموزش و پروش با وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت در سالهای اخیر همکاریهای خوبی در راستای آموزش در مدارس انجام داده به طوری که
این موضوع در کتابهای درسی گنجانده شده است.
انتهای پیام/ 241