وی با یادآوری ماموریت محوری بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، افزود: طبیعی است که مسئولان و مدیران بنیاد بیش از پیش با مولفههای ورود به عرصه جنگ نرم، فضای مجازی و اینترنت آشنا شده و به لحاظ نرمافزاری در این زمینه تجهیز و ورود کنند.
معاون هماهنگکننده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، تصریح کرد: علاوه بر انسجام سازمانی، رسیدن به قرائتی مشترک و یکسان از واژههای فضای مجازی و جنگ نرم و وحدت رویه در عمل به آییننامهها و دستورالعملهای بنیاد و نیز دستیابی سریعتر به اهداف مبارزه با آثار جنگ نرم از سوی مسئولان و مدیران عالی بنیاد، از جمله اهداف دوره بصیرتافزایی مذکور به شمار میرود.
وی با اشاره به مشخصات دوره یادآور شد: دوره چهار روزه «رسانه و فضای مجازی و ارتقاء سطح دانش رسانهای»، از صبح امروز شنبه نهم اردیبهشتماه با حضور سردار دکتر بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در مرکز آموزشی بصیرتی عمار ناجا در قم آغاز شده و تا روز سهشنبه 12 اردیبهشت ادامه دارد و در این مدت، شرکتکنندگان طی 12 کلاس آموزشی با حضور اساتید و کارشناسان فضای مجازی، آخرین آموزههای مرتبط با دوره را فرا میگیرند.
عصار اضافه کرد: روز چهارشنیه 13 اردیبهشت نیز نشست فصلی معاونان، روسای سازمانها و مدیران کل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس با حضور سردار کارگر و با پیگیری مسائل تحصصی بنیاد همچون راهاندازی 10 مرکز فرهنگی در کشور طی سال جاری، تولید کتاب، بنیاد مجازی و ... برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته نیز دوره معرفتافزایی مدیران و مسئولان بنیاد در قم برگزار شده بود، خاطرنشان ساخت: شهر قم یکی از پایههای علمی جهان اسلام است و زیارت آستان ملکوتی حضرت فاطمه معصومه (س)، حضور در مسجد مقدس جمکران، دیدار با مراجع عظام تقلید، بازدید از مرکز فرهنگی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و حضور در گلزار شهدای قم به همراه سایر برنامههای ویژه، از جمله برنامههای حاشیه این دوره میباشد.
انتهای پیام/